Prima Pagina iH8sn0w Turbo2sn0w – o solutie falsa de jailbreak

Turbo2sn0w – o solutie falsa de jailbreak

Turbo2sn0w este o noua “solutie” de jailbreak aparuta zilele aceastea in urma agitatiei cauzate de Thunderst0rm insa nu se deosebeste de cea din urma decat prin faptul ca fisierele din Turbo2sn0w sunt daunatoare. Prin deschiderea si rularea fisierelor din Turbo2sn0w riscati sa va stricati iTunes-ul, iH8sn0w avertizeaza ca Turbo2sn0w ar putea sa stearga anumite fisiere din iTunes care sunt necesare pentru buna functionare a acestui program.

So, daca intalniti pe internet Turbo2sn0w si persoane care se “jura” ca functioneaza mergeti mai departe si asteptati lansarea Spirit sau Limera1n, una dintre ele va aparea sigur saptamana aceasta sau cel tarziu cea viitoare, nu va lasati pacaliti de alte “programe” daca nu ati cititi aici sau pe alta sursa de incredere ca sunt 100% functionale si nu va afecteaza calculatorul.

  • ares28

    multumim pt tot …abea astept unlock si jalibreak pt 3gs

  • Serban

    Frate, numai solutii false in ultima vreme. De ar aparea odata OS 4.0 sa primim si noi un jailbreak. Bai zaone, cate solutii de jailbreak, false sau nefalse, au fost anuntate pana acum pt 3.1.3 ?

  • @Serban: Vreo 5-6, pe acolo.

  • OP Studio

    Turbo2sn0w este virusat. A fost incercat de mine aseara si prezinta 3 virusi periculosi. A fost scanat cu 2 antivurusi. Norton dectecteaza 3 virusi iar BitDefender a dectectat 2 virusi. Nu-l instalati. Repet Nu-l instalati. ESte pe riscul vostru!!!!!!