Limera1n – noua solutie de jailbreak de la geohot?

Limera1n! Acesta este numele unui nou tool pe care geohot il va lansa, nu se stie sigur daca noua solutie va fi pentru jailbreak-ul tabletei iPad si firmware-ului 3.1.3 sau va fi pentru iPhone OS 4.0 ce va aparea in vara insa cert este ca http://limera1n.com/ este activ si apartine lui geohot dupa cum prea bine vedeti in poza alaturata.

Sincer sa fiu ma asteptam ca pentru iPad/firmware 3.1.3 geohot sa scoata o versiune imbunatatita de blackra1n si nu un soft total nou cu o alta denumire asa ca este posibil ca noua denumire sa fie pentru un tool care va face jailbreak soft-ului iPhone OS 4.0.

Datele de inregistrare ale limera1n.com sunt identicele cu cele ale domeniului blackra1n.com deci apartine in mod clar lui geohot, domeniul a fost cumparat acum aproape o luna adica cu cateva zile inainte de lansarea iPad WiFi in SUA, deci geohot era sigur ca va putea face jailbreak tabletei iPad(daca noul soft va purta acest nume).

Limera1n or not, dupa lansarea iPad 3G geohot va scoate cel mai probabil o solutie de jailbreak pentru tableta si de ce nu pentru firmware 3.1.3.

Ce parere aveti de nume? Eu incep sa ma cam satur de “ploa1e”.

PS : NU veti putea decoda iPhone-urile cu soft-ul de jailbreak Spirit. O solutie de decodare va aparea dupa lansarea oficiala a iPhone OS 4.0 din luna iunie.