Android pe iPhone 3G arata destul de bine

Conform celor de la linuxoniphone, sursa principala de informatii privind instalarea sistemului de operare Android pe iPhone, portarea pe iPhone 3G a solutiei de instalare decurge conform planului deocamdata, baietii au reusit sa foloseasca conexiunea WiFi deocamdata si anunta ca au updatat driverele pentru a corecta problemele cu conectarea la retelele protejate cu o parola de tip WPA.

Se pare ca baietii au nevoie si de un nou driver pentru multitouch si vor sa testeze daca codecul WM8991 functioneaza corect in kernelul Android, iar daca toate aceste teste vor fi terminate cu succes atunci finalizarea portarii si publicarea solutiei ramane doar o chestiune de timp.

I’d still like to get the WM8991 codec working for it in openiboot (shouldn’t be much trouble since there’s a datasheet), just so we can iron out any quirks before testing it inside the kernel. We also need a new multi-touch driver (they’ve upgraded from Zephyr to Zephyr2). After that, we’ll have a working port of Android.

S-au miscat destul de rapid developerii acestei solutii, eu m-as fi asteptat sa dureze cel putin 3 saptamani pana se va gasi cineva care sa ofere o solutie viabila de a instala Android pe iPhone 3G folosind iBoot, insa vad ca se lucreaza intens si sunt sigur ca la scurt timp dupa publicarea noii solutii de jailbreak se va gasi o metoda de a instala Android OS si pe iPhone 3GS.