iTunes 9.1.1 ar putea afecta Spirit

Nici macar nu a fost scoasa solutia de jailbreak denumita Spirit si MuscleNerd deja avertizeaza utilizatorii sa nu se grabeasca cu update-ul la iTunes 9.1.1 deoarece ar putea afecta modul in care Spirit este implementat in iPhone OS.

Conform lui MuscleNerd Apple ar putea bloca orice userland jailbreak, asemanator lui Spirit, printr-un simplu iTunes update, la fel cum s-a intamplat si in cazul iTunes 9.1 cand cei care aveau telefoane cu bootrom nou nu au mai putut folosi blackra1n pentru a reface jailbreak-ul.

Pe de alta parte Spirit e aproape si iTunes 9.1.1 nu afecteaza redsn0w/PwnageTool, nici de blackra1n nu s-a plans cineva asa ca puteti sta linistiti si sper sa nu fie afectat nici Spirit.

UPDATE : Daca inca nu ati facut update la iTunes 9.1.1 atunci nu faceti si asteptati pana apare Spirit. Mesajul asta e pentru cei care au nevoie de jailbreak pentru firmware 3.1.3, daca nu aveti nevoie de asa ceva atunci puteti face.

15 COMENTARII

  1. eu am facut update fara sa mi dau seama ca poate afecta ceva. am 3g 3.1.3 05.12.01 .. deci mie imi trebuie doar unlock ca am jailbreak facut 🙂 shi nu mai apare :((

  2. @Poison: Esti sigur?Tot ca e userland jailbreak se spune despre Spirit.Da un click pe link si vezi ca daca e userland poti numai prin Safari se poate face jailbreak.