Referintele privind posibilitatea de a face conferinte video raman si in iPhone OS 4.0 beta 2

Nu stiu daca va amintiti insa imediat dupa lansarea iPhone OS 4.0 beta 1 au aparut si primele informatii legate de noile features ale sistemului de operare ce urmeaza sa fie lansat in vara acestui an impreuna cu un nou model de iPhone.

Printre acestea se numara referirile la posibilitatea de a face video conferinte de pe iPhone-ul nostru, posibilitate care include existenta unei camere frontale prin intermediul careia veti putea transmite imagini live pe internet. Se presupune ca aceste features au legatura directa cu noua aplicatie Game Center care va urma sa preia rolul unei imense retele de socializare prin intermediul careia posesorii de iPhone/iPod Touch vor putea intra in contact unii cu altii pentru a discuta despre jocuri, gasi oponenti pentru jocuri online, practic orice are legatura cu jocurile pentru iPhone/iPod Touch care au optiunea multiplayer implementata.

In iPhone OS 4.0 beta 1 au fost gasite referiri la posibilitatea de a face chat rooms in care sa se discute despre diferite subiecte, existenta de moderatori, etc si mai nou in iPhone OS 4.0 beta 2 s-a descoperit ca toate aceste features legate de apelurile video vor fi disponibile doar prin conexiuni WiFi, nu si prin 3G asa cum astepta toata lumea. Totusi daca aveti jailbreak exista metode de a “pacali” sistemul si a forta apelurile video prin retelele 3G.

So, e cineva interesat de noile functii legate de viceo conferinte?