Prima Pagina Apple Iata-l pe cel care a gasit prototipul de iPhone

Iata-l pe cel care a gasit prototipul de iPhone

Domnul de mai sus se numeste Brian J. Hogan si printre altele este cel care a gasit prototipul de iPhone 4G/HD intr-un bar din California, pentru ca apoi sa il tina cateva saptamani si sa il vanda celor de la Gizmodo care l-au prezentat lumii intregi, fiind apoi supusi unei anchete condusa de pilitia din SUA.

Se pare ca in intreaga poveste din jurul prototipului pentru iPhone exista si un intermediar, Sage Robert Wallower care a contactat site-urile/publicatiile mari din SUA pentru a vinde prototipul de iPhone celui care ofera suma cea mai mare. Descoperirea acestui intermediar a complicat ancheta politiei care acum trebuie sa se concentreze si pe pasii facut de acesta de la aflarea vestii ca Brian detine un prototip de iPhone si pana la contactarea tuturor publicatiilor pentru achizitionarea sa.

Lui trebuie sa ii multumiti pentru ca stiti cum va arata viitorul iPhone si tot lui puteti sa ii multumiti pentru ca acum Apple va lansa iPhone OS 4.0 si iPhone 4G/HD mai devreme.

 • bodoo69

  seamana cu un prieten de-al meu :))

 • aramitzu

  eu unul l-as impusca….. :)) trebuia sa isi vada de treaba lui si sai contacteze pe cei de la Apple sa le dea telefonul inapoi…. din cauza lui o sa se umple lumea de hiPhone-uri (telefoane care arata ca iPhone) inainte ca cel original sa iasa pe piata… 🙁

 • Andrei

  HEH seamana si cu un prieten de-al meu.
  Are o fata comuna 🙂

 • Nelu

  sa-i multumim???? ar trebui batut facut apple ca nu a scos la iveala mai repede prototipul ca acum poate aveam deja iPhone-ul nou in mana 😀

 • @Nelu: Lool, chiar daca il scoatea la iveala in februarie tot ar fi trebuit sa asteptam pana in iunie pentru lansare.

 • Nelu

  totusi speranta moare ultima 😉

 • @Nelu: Speranta e moarta deja, intre 7-11 vor fi prezentate iPhone OS 4.0 si iPhone HD.