Prima Pagina iPhone Spirit compatibil cu firmware 3.1.2, dar nu va fi disponibil vineri

Spirit compatibil cu firmware 3.1.2, dar nu va fi disponibil vineri

In ultima vreme toti developerii de soft-uri pentru jailbreak/decodare au prins un obicei foarte prost, acela de a dezinforma lumea doar pentru a scapa de agasarea constanta la care sunt supusi. comex din pacte se inscrie in aceasta categorie deoarece ieri spunea ca data de lansare a Spirit va fi vineri(am avertizat ca e foarte posibil sa nu fie astazi) si acum se intoarce la 180 de grade spunand ca nu va mai fi disponibil vineri ci la cateva zile dupa disponibilitatea iPad 3G pentru a testa softul pe iPad. Pe de o parte este de inteles ca trebuie sa testeze programul insa trebuia sa fi spus asa de la bun inceput nu sa arunce vorbe doar pentru a scapa de intrebarile altora.

In alta ordine de idei, Spirit va functiona si pe firmware 3.1.2 asa ca toti cei care au firmware 3.1.2 si tethered jailbreak vor putea folosi Spirit pentru a face jailbreak untethered scapand astfel de nevoia de a face jailbreak dupa fiecare restart. Aceasta este singura veste buna care a ajuns pe Twitter in ultima vreme.

Deci in perioada urmatoare va fi lansat Spirit, daca nu apar probleme la testari atunci va fi disponibil cat se poate de devreme.

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 838 - Computer Games Forum()

 • radu_h

  Nu cred ca e vorba neaparat de testarea pe iPad, ci sa apuce lumea dupa achizitionare sa-si salveze SHSHurile pt 3.2, in caz ca apare un update imediat dupa lansarea “spirit”

 • @radu_h: Si testare, daca pe iPad 3G au facut modificari? Daca i-au updatat bootrom-ul sau cine mai stie ce?

 • Chitzy

  Ok toate bune si frumoase.
  Dar Ipad-ul asta mega special 3G cand apare? Ca nu mai am rabdare 😀

 • @Chitzy: Diseara la ora 8 incep sa o vanda.

 • Chitzy

  @zaone
  Ok ms sper sa dea drumu mai repede si la JB ca m-am saturat. De prin Februarie zi de zi stau pe toate forumurile posibile si imposibile, citesc toate tampeniile scrie de oameni poate poate gasesc ceva care sa ne scoata din kk. si in final am dat de site-ul tau si m-am limitat in a verifica zilnic postarile tale care sunt mult mult mai concise si concludente. Ms fain. GO GO JBweb.

 • bobby

  @Chitzy: Sa stii ca asta e cel mai complex si updatat la timp site din cate am gasit.Eu i-am dat bookmark si la ihackintosh si la redmondpie, dar sun in urma lui zaone cu informatiile cu aproape o zi si nu sunt atat de complexe.

 • Cosmin

  iClarified posteaza stirile mult mai repede 😉

 • @Cosmin: Daca as fi si eu in SUA le-as posta si eu odata cu ei. Besides, eu nu m-am laudat niciodata ca as fi cel mai rapid, nici nu am cum, eu sunt singur iar la alte site-uri lucreaza echipe de oameni. Ma rog.