Spirit compatibil cu firmware 3.1.2, dar nu va fi disponibil vineri

In ultima vreme toti developerii de soft-uri pentru jailbreak/decodare au prins un obicei foarte prost, acela de a dezinforma lumea doar pentru a scapa de agasarea constanta la care sunt supusi. comex din pacte se inscrie in aceasta categorie deoarece ieri spunea ca data de lansare a Spirit va fi vineri(am avertizat ca e foarte posibil sa nu fie astazi) si acum se intoarce la 180 de grade spunand ca nu va mai fi disponibil vineri ci la cateva zile dupa disponibilitatea iPad 3G pentru a testa softul pe iPad. Pe de o parte este de inteles ca trebuie sa testeze programul insa trebuia sa fi spus asa de la bun inceput nu sa arunce vorbe doar pentru a scapa de intrebarile altora.

In alta ordine de idei, Spirit va functiona si pe firmware 3.1.2 asa ca toti cei care au firmware 3.1.2 si tethered jailbreak vor putea folosi Spirit pentru a face jailbreak untethered scapand astfel de nevoia de a face jailbreak dupa fiecare restart. Aceasta este singura veste buna care a ajuns pe Twitter in ultima vreme.

Deci in perioada urmatoare va fi lansat Spirit, daca nu apar probleme la testari atunci va fi disponibil cat se poate de devreme.