Spirit ar putea fi lansat vineri, dar mai conteaza?

Ieri v-am dat vestea cea proasta in legatura cu Spirit, din pacate nu va functiona decat cu telefoanele activate, adica telefonul vostru trebuie sa fie activat cu cartela operatorului de telefonie pe care este codat pentru a putea face jailbreak, altfel NU veti putea utiliza Spirit. Stiu ca redsn0w si blackra1n activau automat telefoanele pentru voi insa Spirit nu o va face datorita naturii sale, adica el trebuie rulat de pe un site din internet asa ca va trebuie acces la telefon si internet pentru a face jailbreak.

Pana una alta comex a confirmat la intrebarea unui utilizator ca vineri(nu inseamna neaparat maine) Spirit va fi disponibil pentru toata lumea insa din pacate nu toti il vor putea folosi.

Deocamdata nu cunosc vreun site care sa va spuna cu exactitate pe care operator de telefonie este codat un iPhone insa daca voi gasi voi face un articol cu detalii despre asta, pana una alta daca vreti sa folositi Spirit intrebati persoanele de la care ati cumparat telefoanele pe ce retele sunt codate si poate reusiti sa gasiti o cartela al respectivului operator pentru a activa telefonul.

Nu este necesar ca voi sa aveti semnal pe respectiva cartela ci doar sa faca activarea in iTunes, asa ca nu va speriati daca vi se activeaza telefonul dar nu aveti semnal.

Daca nu reusiti sa gasiti cartele atunci imi pare rau dar trebuie sa asteptati pana dupa WWDC-ul care se termina pe 11 iunie, poate atunci va lansa oficial Apple iPhone OS 4.0.

UPDATE : NU puteti activa un telefon codat pe Orange Anglia cu o cartela de la Orange Romania, treaba asta se aplica pentru orice telefon, NU poate fi decodat un telefon codat cu un operator cu o cartela apartinand aceluiasi operator dar din alta tara!