Portarea Android OS pentru iPhone 3G e aproape gata

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x3vkxcKN4WQ[/youtube]

Baietii de la Linux On the iPhone au facut progrese importante in ceea ce priveste portarea solutiei de a instala Android OS pe iPhone si pe iPhone 3G, unul dintre marile obstacole fiind updatarea driverelor pentru multitouch deoarece iPhone 2G foloseste drivere mai vechi decat cele implementate in iDevices de la iPhone 3G si pana in prezent.

Driverele pentru multitouch nu erau singurul mare obstacol in portarea solutiei de a instala Android OS pe toate iDevice-urile, cea de-a doua mare problema o reprezinta baseband-ul deoarece deocamdata developerii nu au reusit sa modifice baseband-ul astfel incat sa poata folosi reteaua. Exista totusi o solutie, modificarea baseband-ului astfel incat sa poata fi facute apeluri insa sa nu functioneze posibilitatea de a folosi conexiunea de date. Ramane de vazut ce vor alege sa faca.

So in curand va aparea si solutia de a instala Android OS pe iPhone 3G, eu personal sunt mult mai interesant cand vom putea instala pe iPhone 3GS si cum va rula pe aceasta platforma.