Prima Pagina Android Portarea Android OS pentru iPhone 3G e aproape gata

Portarea Android OS pentru iPhone 3G e aproape gata

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x3vkxcKN4WQ[/youtube]

Baietii de la Linux On the iPhone au facut progrese importante in ceea ce priveste portarea solutiei de a instala Android OS pe iPhone si pe iPhone 3G, unul dintre marile obstacole fiind updatarea driverelor pentru multitouch deoarece iPhone 2G foloseste drivere mai vechi decat cele implementate in iDevices de la iPhone 3G si pana in prezent.

Driverele pentru multitouch nu erau singurul mare obstacol in portarea solutiei de a instala Android OS pe toate iDevice-urile, cea de-a doua mare problema o reprezinta baseband-ul deoarece deocamdata developerii nu au reusit sa modifice baseband-ul astfel incat sa poata folosi reteaua. Exista totusi o solutie, modificarea baseband-ului astfel incat sa poata fi facute apeluri insa sa nu functioneze posibilitatea de a folosi conexiunea de date. Ramane de vazut ce vor alege sa faca.

So in curand va aparea si solutia de a instala Android OS pe iPhone 3G, eu personal sunt mult mai interesant cand vom putea instala pe iPhone 3GS si cum va rula pe aceasta platforma.

 • Nelu

  pe astia ii dor capu cu Adroidu lor….. omu isi cumpara iPhone ca are iPhone os si daca ajungi la ideea sa-ti bagi adroid in iPhone atunci tre sa fi dus cu capu sau te plictisesti acasa si nu sti ce sa mai faci 🙂

 • Robb

  Corect, dak vrei Android , iati HTC ca oricum Androidu nu o “sa se simta ca la el acasa pe iPhone” …

 • volt

  lol…deci sa inteleg ca e o pierdere de vreme si ca nu e bine sa ai 2 in 1?
  daca o sa fac un intaller simplu multa lume(cred ca peste 50% din comunitatea cu idevice-uri jailbreak-uite)il vor instala si se vor juca cu el,cine stie daca merge bine,nesacadat,(si sa nu uitam ca arata si incredibil de bine caugh” sense ui” caugh) poate il vor prefera in favoarea iphone os.

 • @volt: Din cate am inteles eu nu poate fi decodata aceasta versiune pe care o instalezi in iPhone..

 • cristtians

  @Nelu:

  te ai gandit ca poate nu sant cu capul ci doar ca au un iphone pe post de bibelou si vor sa il faca activ ! mai analizeaza si tu problema….