EasyiRecovery : o metoda simpla de a scoate telefonul din Recovery Mode

Procesul de downgrade sau restore a unui iPhone 3GS/iPod Touch 3G implica blocarea telefonului in Recovery Mode iar pentru a-l scoate din aceasta stare exista 2 metode : fie faceti jailbreak cu un utilitar fie folositi programul iRecovery, insa folosirea acestuia din urma implica instalarea anumitor librarii in PC si oricum utilizarea este destul de anevoioasa deoarece implica folosirea comenzilor in consola in locul existentei unui GUI.

Incepand de ieri exista un nou utilizar cu ajutorul caruia puteti scoate un telefon din Recovery Mode fara sa il hacktivati, utilitarul acesta poarta numele de EasyiRecovery si este facut pe baza iRecovery insa contine toate librariile necesare si simplifica procesul de resetare la o simpla activare de buton.

EasyiRecovery poate fi downloadat de aici si eu personal il recomand tuturor celor care fac restore/downgrade unui iPhone 3GS/iPod Touch 3G si nu vor sa isi hacktiveze telefonul prin jailbreak ci vor sa il activeze normal cu cartela operatorului de telefonie pe care e codat.

11 COMENTARII

  1. Mi se pare destul de … inutil programul având in vedere ca redsn0w deja are aceasta opţiune. Oricum, cu cat mai multe, cu atat mai bine

  2. da mie imi zice ca nu a gasit nici un dispozitiv…tre sa bag iphonu in recovery mode?sau il baga el…mie imi arata poza cu itunes si imi zice ca tre sa bag o cartela pt a activa…ce sa fac??

  3. aaa..deci pe mine nu ma ajuta nu? al meu nu e blocat in recovery mode…al meu trebuie activat…nu ma ajuta asta nuh?