Apple are mari probleme cu stocul pentru iPad 3G

La nici cateva zile de la lansarea oficiala a iPad 3G in SUA, magazinele Apple au deja probleme cu stocurile, 13 dintre acestea raportand ca nu mai au nici o tableta iPad 3G in stoc si nu au nici un fel de informatii in legatura cu reiinoirea stocului. Dintre cele 13 magazine care au anuntat probleme de stoc 4 sunt din New York, 3 din San Francisco si 2 din Los Angeles, restul de 4 fiind din alte mari orase nord americane.

Un purtator de cuvant al Apple a recunoscut ca in momentul de fata compania nu poate face fata cererii enorme de pe piata, asta desi incepand de luni vor incepe pre-comenzile in alte 9 tari din lume, urmand ca tabletele sa fie distribuite incepand cu 28 mai, iar in luna iulie urmeaza ca tableta sa fie disponibile in alte 9 tari.

“Demand continues to exceed supply,” Natalie Kerris, a spokeswoman for Apple, said yesterday. She declined to comment on iPad supplies at the company’s stores. “We’re working hard” to provide iPads to additional customers, she said.

Privind la problemele de stoc cu care se confrunta Apple in ceea ce priveste tableta iPad eu personal sper ca disponibilitatea noului iPhone sa nu urmeze acelasi curs, sau mai rau aceeasi linie de lansare internationala deoarece in acest caz e posibil sa il avem in Romania abia prin toamna.

2 COMENTARII

  1. Si sloganul asta cu "Demand exceed supply" e tot o minciuna de marketing. Asa fac mereu cand apare si un model nou de iPhone, pentru a crea impresia ca se vinde atat de bn. incat se tot termina stocurile, cu toate ca ar putea comanda o productie mai mare.Tre' sa recunoastem ca Apple se pricep la marketing, cel mai bn. dovedind-o comparatia statistica de zilele trecute unde Apple a vandut fara sa investeasca asa mult in publicitate ca altii.

  2. @Firin: Good point:) Doar nu-s avioane sa aiba nevoie de luni de zile pt a realiza unul:) In ziua de azi, everythings is marketing.