iFixer rezolva problemele cu Spirit si blackra1n

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TpCV_ks-Krw[/youtube]

iFixer este un utilitar extrem de util pentru cei care vor sa foloseasca Spirit sau blackra1n pentru a face jailbreak telefonului insa nu au versiunea de firmware corespunzatoare. Dupa cum stiti deja blackra1n are probleme cu iTunes 9.1 si Spirit nu ruleaza daca nu aveti cel putin iTunes 9.1 instalat, ei bine iFixer rezolva aceste 2 probleme printr-o simpla apasare de buton, fara ca voi sa jonglati versiunile de iTunes in cautarea celei potrivite.

Pur si simplu copiati blackra1n/Spirit in folderul unde aveti copiat iFixer si apasati pe butonul corespunzator programului cu care vreti sa faceti jailbreak iar iFixer va creea o copie “fixed” a acelui program pe care voi o veti putea folosi fara a primi nici o eroare.

Daca antivirusul va raporteaza ca iFixer ar avea virusi, ignorati-l deoarece programul nu are nici o problema si nu va infecteaza calculatorul.

M-am jucat putin cu el si pentru Spirit nu cere prezenta vreunul executabil, nici nu face vreunul, insa pentru blackra1n totul pare sa mearga ok, daca a incercat cineva il rog sa lase un comentariu.

Pentru cei interesati, iFixer poate fi downloadat de aici.

4 COMENTARII