Noul iPhone ar putea fi disponibil de pe 21 iunie

Asta ar fi concluzia logica pe care o putem trage daca ne uitam la documentul de mai sus care reprezinta data incepand cu care clientii AT&T vor putea sa faca un upgrade actualului iPhone, adica data de la care vor putea cumpara un nou terminal iPhone, deci implicit data disponibilitatii oficiale din SUA.

Acest mesaj a  fost primit de multi clienti AT&T in cursul zilei de astazi sau chiar de ieri, data initiala la care acestia putea face un upgrade iPhone-ului fiind situata undeva prin Noiembrie insa AT&T s-ar putea sa ne fi dezvaluit planurile Apple si anume o disponibilitate a iPhone in SUA incepand cu 21 iunie. Totusi 21 iunie este o zi de luni iar pentru Apple ar insemna sa strice traditia deoarece in anii anteriori sau chiar si anul acesta cu iPad, ziua din care produsele au fost disponibile a fost o vineri, zi special aleasa pentru a da oamenilor ocazia sa cumpere in week-end produsele.

Eu as spune ca aceasta data e destul de credibila, desi nu trebuie exclusa nici data de 18 iunie care este intr-o vineri si parca se potriveste mai bine cu modul in care Apple a facut lansarile pana acum. Voi ce parere aveti, este 21 iunie data lansarii noului iPhone HD?

6 COMENTARII

  1. posibil ca el sa fie disponibil de pe 18, iar pentru upgrade (clientii at&t) sa fie de pe 21…oricum ar fi..sa fie odata prezentarea 😀