Prima Pagina Apple Noul iPhone ar putea fi disponibil de pe 21 iunie

Noul iPhone ar putea fi disponibil de pe 21 iunie

emag revolutia preturilor mobil

Asta ar fi concluzia logica pe care o putem trage daca ne uitam la documentul de mai sus care reprezinta data incepand cu care clientii AT&T vor putea sa faca un upgrade actualului iPhone, adica data de la care vor putea cumpara un nou terminal iPhone, deci implicit data disponibilitatii oficiale din SUA.

Acest mesaj a  fost primit de multi clienti AT&T in cursul zilei de astazi sau chiar de ieri, data initiala la care acestia putea face un upgrade iPhone-ului fiind situata undeva prin Noiembrie insa AT&T s-ar putea sa ne fi dezvaluit planurile Apple si anume o disponibilitate a iPhone in SUA incepand cu 21 iunie. Totusi 21 iunie este o zi de luni iar pentru Apple ar insemna sa strice traditia deoarece in anii anteriori sau chiar si anul acesta cu iPad, ziua din care produsele au fost disponibile a fost o vineri, zi special aleasa pentru a da oamenilor ocazia sa cumpere in week-end produsele.

Eu as spune ca aceasta data e destul de credibila, desi nu trebuie exclusa nici data de 18 iunie care este intr-o vineri si parca se potriveste mai bine cu modul in care Apple a facut lansarile pana acum. Voi ce parere aveti, este 21 iunie data lansarii noului iPhone HD?

emag revolutia preturilor articole