Prima Pagina aplicatii Opera Mini 5.0.2 update

Opera Mini 5.0.2 update

Opera Mini, unul dintre cele mai controversate browsere acceptate vreodata in AppStore, a fost actualizat in cursul acestei seri ajungand la versounea 5.0.2 care din pacate nu aduce mare lucru nou, cum nici update-ul anterior nu a rezolvat problemele majore cu care se confrunta utilizatorii.

Update-ul acesta repara niste erori care apar atunci cand aplicatia e folosita de persoane care folosesc caractere non latine, in special pentru cei din Asia; si a fost rezolvata problema cu scrierea caracterelor non-ASCII pe web pages.

Din pacate restul problemelor au ramas intacte si dupa cum se misca treaba eu personal ma indoiesc ca cei de la Opera au de gand sa ne dea posibilitatea de a vedea un video de pe YouTube sau sa repare erorile majore pe care le are aplicatia cu afisarea site-urilor sau cu accesarea corecta a link-urilor atunci cand sunt selectate.

Raman la ideea initiala, Opera Mini a fost acceptata de Apple cu conditia ca cei de la Opera sa nu repare problemele, ori cei de la Opera au un software atat de prost facut si nu stiu sa il repare. Pentru cei interesati Opera Mini poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici.

 • andrei

  Deja vorbesti prostii.
  Cum sa ii oblige Apple sa nu rezolve problemele. Asa ii facut programul (naspa).

  Ai mai spus ca OS 4.0 nu functioneze bine pe 3GS (o sa se miste mai lent), iar prin asta Apple o sa ne forteze sa cumparam noul terminal. Alta prostie.
  Verifica de 10 ori inainte sa spui ceva.

 • @andrei: Well inainte sa vorbesti prostii ia si verifica tu, ai instalat OS 4 pe 3GS-ul tau ca sa spui ceva? Iti place cum se misca Opera Mini si crezi ca Opera nu ar fi in stare sa rezolve cateva probleme simple?

 • bogdan

  andrei, tu ai impresia ca traiesti intr-o lume plina de zane si oameni buni in care fiecare lasa de la el pentru a-l face pe cel de alaturi fericit?!:)))

  andrei, wake up man!

 • andrei

  am instalat OS4 beta3 si merge destul de bine (chiar si tu ai spus ca merge bine si ca te-ai inselat ) … plus ca mai este pana la varianta finala.

  Daca opera era un program bun si functiona foarte bine, demonstrau asta inainte sa il trimita spre AppStore.
  De ce nu au pornit un film de pe Youtube la prezentarea programului, sau de ce nu au demonstrat ca zoom-ul functioneaza corect.

  Iar daca Apple nu ii lasa sa rezolve problemele, de ce nu ii reclama la Federal Trade Commission (FTC) sau Department of Justice (DOJ) , pentru concurenta neloiala, sau ca vor sa detina monopolul cu Safari.

 • bogdan

  pentru ca s-asa au de castigat, si inca f mult da’ nu la fel de mult pe cat ar trebui.

 • Mihai
 • ovidiu

  @ andrei:

  Nu o lua personal dar exagerezi ! zaone face o treaba excelenta si daca is exprima o parere la un moment dat, tu poti fie sa o crezi fie sa nu ! E foarte simplu sa contrazici iar pana acum zaone.ro a fost unul din locurile in care se gasesc lucruri interesante despre dispozitivul nostru. La urma urmei ce vrei de fapt ? sa il dovedesti pe zaone ? sa ne areti ca esti tu destept … sincer nu inteleg postul tau !