Opera Mini 5.0.2 update

Opera Mini, unul dintre cele mai controversate browsere acceptate vreodata in AppStore, a fost actualizat in cursul acestei seri ajungand la versounea 5.0.2 care din pacate nu aduce mare lucru nou, cum nici update-ul anterior nu a rezolvat problemele majore cu care se confrunta utilizatorii.

Update-ul acesta repara niste erori care apar atunci cand aplicatia e folosita de persoane care folosesc caractere non latine, in special pentru cei din Asia; si a fost rezolvata problema cu scrierea caracterelor non-ASCII pe web pages.

Din pacate restul problemelor au ramas intacte si dupa cum se misca treaba eu personal ma indoiesc ca cei de la Opera au de gand sa ne dea posibilitatea de a vedea un video de pe YouTube sau sa repare erorile majore pe care le are aplicatia cu afisarea site-urilor sau cu accesarea corecta a link-urilor atunci cand sunt selectate.

Raman la ideea initiala, Opera Mini a fost acceptata de Apple cu conditia ca cei de la Opera sa nu repare problemele, ori cei de la Opera au un software atat de prost facut si nu stiu sa il repare. Pentru cei interesati Opera Mini poate fi downloadata gratuit din Ro AppStore de aici.