Verizon si Google lucreaza la o internet tablet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=debO2FroXA0[/youtube]

Acum cateva saptamani v-am anuntat ca Google are in plan producerea unei internet tablet care sa rivalizeze cu tableta iPad a celor de la Apple, ei bine daca atunci era discutam doar despre vorbele CEO-ului Google spuse la o petrecere, acum avem declaratia presedintelui executiv de la Verizon care confirma faptul ca cele 2 companii vor lucra impreuna la o internet tablet.

In video-ul de mai sus aveti imagini cu un concept de tableta ce ruleaza Chrome OS si sincer sa fiu nu ar strica o asemenea abordare a problemei, mai ales ca Verizon si Google vor desigur sa faca un rival pentru tableta iPad care se vinde ca painea calda in SUA in momentul de fata. Probabil Chrome OS ar oferi o paleta mult mai larga de optiuni utilizatorilor, spre deosebire de Android care este pana la urma un sistem de operare pentru telefoane mobile.

Voi ce parere aveti, va avea succes o internet tablet cu Chrome OS?

Articolul precedentInca un angajat al unei companii partenere Apple s-a sinucis
Articolul următorPre-comenzile iPad devansate din nou
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.