Verizon si Google lucreaza la o internet tablet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=debO2FroXA0[/youtube]

Acum cateva saptamani v-am anuntat ca Google are in plan producerea unei internet tablet care sa rivalizeze cu tableta iPad a celor de la Apple, ei bine daca atunci era discutam doar despre vorbele CEO-ului Google spuse la o petrecere, acum avem declaratia presedintelui executiv de la Verizon care confirma faptul ca cele 2 companii vor lucra impreuna la o internet tablet.

In video-ul de mai sus aveti imagini cu un concept de tableta ce ruleaza Chrome OS si sincer sa fiu nu ar strica o asemenea abordare a problemei, mai ales ca Verizon si Google vor desigur sa faca un rival pentru tableta iPad care se vinde ca painea calda in SUA in momentul de fata. Probabil Chrome OS ar oferi o paleta mult mai larga de optiuni utilizatorilor, spre deosebire de Android care este pana la urma un sistem de operare pentru telefoane mobile.

Voi ce parere aveti, va avea succes o internet tablet cu Chrome OS?

5 COMENTARII

  1. Momentan, nu cred ca o tableta rulang Crome OS o sa aiba prea mare succes pentru ca in primul rand Chrome OS este un sistem de operare cloud-based, deci limitare din prima, nu sunt aplicatii inca dezvoltate si o sa treaca mult timp pana vor ajunge sa ofere ceva bun, din prezentare, si daca va ramane asa, tableta pare mult prea mare…dar ramane sa vedem totusi ce va iesi…dar sunt 99,9% convins ca nu va avea succesul pe care il are iPad-ul…plus ca Apple nu o sa stea cu mana in san si o sa scoata ceva care sa atraga iarasi atentia asupra produselor lor.

  2. @REDman: Apple nu se opreste din atras atentia, intreaga companie e bazata pe marketing. Si daca vor gasi o metoda prin care aplicatiile de pe Android sa ruleze pe Chrome OS? Eu spun ca o asemenea aplicare ar atrage clientii.

  3. @zaone: Dap, asa este, daca vor gasi o modalitate sa prin care aplicatiile de pe Android sa mearga pe tablet, va fi ceva interesant. Dar totusi, dupa mine, parere personala, Chrome/Android os, vs. iPhone/iPad os…hmmm..inclin mult mai mult spre Apple. Si da, ai mare dreptate, intreaga strategie Apple este bazate pe marketing si fac o treaba a naibii de buna…anyway..hai cu 4G-ul 😛

  4. @REDman: iPad ruleaza iPhone OS, adica aceeasi chestie ca si pe iPhone, diferentele dintre iPhone si iPad in ce priveste software-ul sunt putine, deci nu sunt 2 sisteme de operare diferite.