Inca un angajat al unei companii partenere Apple s-a sinucis

Nu stiu daca va aduceti aminte sau nu insa anul trecut un angajat al unei companii ce asambla iPhones in China s-a sinucis imediat dupa ce s-a descoperit ca un prototip de iPhone a disparut din fabrica, angajatul fiind printre cei care erau responsabili cu protejarea prototipului. Sinuciderea a avut loc la aproximativ o luna dupa lansarea iPhone 3GS si desi atunci s-a presupus ca ar fi vorba despre un prototip de iPhone 4G totusi nu au aparut nici un fel de imagini cu el, spre deosebire de anul acesta cand avem deja 2 dovezi clare a unui prototip de iPhone.

De data aceasta angajata care s-a sinucis era o femeie de 24 de ani care lucra la linia de productie a unei companii partenere Apple, Hon Hai Group, ce are o fabrica de productie in Shenzen China. Politia chineza a declarat ca angajata era in concediu si sinuciderea ar avea legatura cu unele probleme personale pe care aceasta le avea insa din pacate este a 6-a persoana care se sinucide in decurs de 1 an la fabrica celor de la Hon Hai.

Are sau nu legatura aceasta sinucidere cu Apple e greu de spus, insa astazi au aparut imagini noi cu un alt prototip de iPhone 4G/HD care este posibil sa reprezinte forma finala pe care viitorul iPhone o va avea. Daca ar fi sa ne gandim ca astazi a fost gasita moarta respectiva angajata(care lucra la linia de productie pentru terminale Apple) si tot astazi a aparut un nou prototip in Vietnam, prima concluzie ar fi ca exista o legatura intre cele doua evenimente, totusi e foarte greu de spus deocamdata daca exista sau nu vreo legatura.

A ramasi mai putin de o luna, cine stie ce va mai apare pana atunci.