Prima Pagina Apple Inca un angajat al unei companii partenere Apple s-a sinucis

Inca un angajat al unei companii partenere Apple s-a sinucis

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

Nu stiu daca va aduceti aminte sau nu insa anul trecut un angajat al unei companii ce asambla iPhones in China s-a sinucis imediat dupa ce s-a descoperit ca un prototip de iPhone a disparut din fabrica, angajatul fiind printre cei care erau responsabili cu protejarea prototipului. Sinuciderea a avut loc la aproximativ o luna dupa lansarea iPhone 3GS si desi atunci s-a presupus ca ar fi vorba despre un prototip de iPhone 4G totusi nu au aparut nici un fel de imagini cu el, spre deosebire de anul acesta cand avem deja 2 dovezi clare a unui prototip de iPhone.

De data aceasta angajata care s-a sinucis era o femeie de 24 de ani care lucra la linia de productie a unei companii partenere Apple, Hon Hai Group, ce are o fabrica de productie in Shenzen China. Politia chineza a declarat ca angajata era in concediu si sinuciderea ar avea legatura cu unele probleme personale pe care aceasta le avea insa din pacate este a 6-a persoana care se sinucide in decurs de 1 an la fabrica celor de la Hon Hai.

Are sau nu legatura aceasta sinucidere cu Apple e greu de spus, insa astazi au aparut imagini noi cu un alt prototip de iPhone 4G/HD care este posibil sa reprezinte forma finala pe care viitorul iPhone o va avea. Daca ar fi sa ne gandim ca astazi a fost gasita moarta respectiva angajata(care lucra la linia de productie pentru terminale Apple) si tot astazi a aparut un nou prototip in Vietnam, prima concluzie ar fi ca exista o legatura intre cele doua evenimente, totusi e foarte greu de spus deocamdata daca exista sau nu vreo legatura.

A ramasi mai putin de o luna, cine stie ce va mai apare pana atunci.

emag black friday lista reduceri