iPhone 3GS cu preturi incepand de la 99 euro la Orange

Da, ati citit bine, Orange vinde acum iPhone 3GS la preturi incepand de la 99 euro pentru versiunea de 16GB (care nu e in stoc momentan) si 199 euro pentru versiunea de 32 GB, insa nu va entuziasmati prea tare deoarece preturile sunt pentru abonamente pe 2 ani si nu la liber.

Inainte sa va entuziasmati si mai tare va anunt ca preturile sunt disponibile pentru abonamentele din oferta curenta insa DOAR pentru cele de minim 20 de euro, deci orice abonament-animal alegeti de la Orange trebuie sa fie de minim 20 euro pe 24 de luni pentru a putea beneficia de aceasta oferta.

Nu va mai fac calcule acum, dar va spun ca pe termen lung platiti aproape dublul pretului standard al telefonului, dar daca nu aveti acum banii puteti opta pentru un abonament, e alegerea voastra.

Si nu, nu fac reclama pentru Orange(din pacate nu ma platesc pentru asa ceva), vroiam doar sa va anunt, totusi eu va recomand sa asteptati pana va fi lansat iPhone 4G/HD, stiu ca la Orange va ajunge abia pe la sfarsitul lunii iulie insa va merita asteptarea.

UPDATE : Imi cer scuze, am uitat sa precizez ca aceste preturi sunt disponibile DOAR daca pe langa abonamentul de 20 de euro alegeti si optiunea My Smartphone de 9 euro lunar, deci va trebuie un abonament de minim 29 euro luna pentru a beneficia de aceste preturi.