Wi-Fi sync disponibila in Cydia

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u_09mqhMa-g[/youtube]

Wi-Fi Sync, aplicatia despre care va povesteam eu cu ceva timp in urma a ajuns in sfarsit in Cydia dupa ce a fost respunsa de cei de la Apple, va reamintesc ca aceasta este singura aplicatie care va permite sa sincronizati telefonul vostru cu iTunes prin intermediul WiFi, deci nu aveti nevoie de nici un cablu sau absolut nimic altceva.

Deocamdata aplicatia functioneaza doar pe Mac OSX si va trebuie o aplicatie instalata in Mac pentru ca procesul sa functioneze, iar acea aplicatie o puteti downloada de aici. Developerul aplicatiei a promis ca va scoate foarte curand si o versiune pentru Windows, si sunt sigur ca o va face avand in vedere ca majoritatea celor care detin un iPhone lucreaza in Windows.

Desi oficial Wi-Fi Sync nu functioneaza cu tableta iPad, in realitate cele 2 se inteleg foarte bine, deci utilizatorii de iPad vor putea syncroniza tableta cu iTunes fara probleme.

Wi-Fi Sync este disponibila in Cydia insa din pacate costa 9.99$, un pret enorm zic eu dar pentru cei care au nevoie de ea poate merita.