WiFi Sync – nou video cu aplicatia care permite syncronizarea cu iTunes prin WiFi

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u_09mqhMa-g[/youtube]

Despre aplicatia WiFi Sync am discutat acum 2 zile cand am prezentat si primul video cu aplicatia facand o sincronizare fara probleme intre un iPod Touch si iTunes deschis pe un Mac, iar astazi developerul a vrut sa ne demonstreze prin acest video cat dureaza transferarea unor melodii de pe Mac pe un iPhone.

In momentul deschiderii aplicatiei in telefon se va deschide automat si iTunes pe calculatorul gazda, toata aceasta operatiune presupune instalarea unui program server in calculatorul vostru, server care deschide automat iTunes atunci cand porniti aplicatia din terminal si va conectati la el.

Transferarea unei melodii si realizarea unei sincronizari se desfasoara destul de rapid, nu la fel de rapid ca si in cazul folosirii unui cablu USB insa viteza este destul de buna, trebuie remarcat faptul ca developerul a adaugat optiunea de a bloca realizarea de backups atunci cand faceti o sincronizare, eu sunt foarte incantat de aceasta optiune deoarece de multe ori realizarea unui backup dureaza mult si nu prea e necesara.

Eu unul abia astept WiFi Sync, insa din Cydia pentru ca Apple nu o va accepta.

Articolul precedentSpirit ar putea fi lansat vineri, dar mai conteaza?
Articolul următorOpera Mini update
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.