Imagini cu un prototip de iPod Touch direct din Vietnam

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CSLqIkBv81s[/youtube]

Baietii din Vietnam au mai facut o premiera, de aceasta data prin prezentarea unui video cu un prototip de iPod Touch similar cu cel aparut cu mai bine de o luna in urma pe site-ul de licitatii Ebay. In filmulet aveti o prezentare a unui prototip de iPod Touch cu 64GB memorie, o camera foto montata in partea din spate si serii asemanatoare cu cele ale modelului aparut pe Ebay, adica : DVT-1 ce inseamna device verification test dar si numele de cod N18 specific pentru iPod Touch-uri.

E interesant cum apar in Vietnam atatea prorotipuri apartinand celor de la Apple, parca Vietnam-ul ar fi zona in care cei de la Apple nu au nici un fel de autoritate, spre deosebire de SUA unde stiti prea bine ce s-a intamplat si procesul continua.

2 COMENTARII

  1. daca toate zvonurile, informatiile ce tot apar cu timp ibdelungat inainte sa iasa apple cu ele la chiosc inseamna ca baietii astia chiar au brese mari de securitate, sa asteptam si sa vedem care se vor adeveri. ce ma frapeaza este ca dupa schimbarea liniei de CPU de pe mac-uri la i5/i7 care se cam incalzesc, apple sa vina iat cu un core 2, ma mir