Android OS pentru iPhone 3G este disponibil!

17

Baietii de la linuxoniphone au reusit in sfarsit sa termine fisierele necesare instalarii Android OS pe iPhone 3G, totodata au rezolvat problemele cu sunetul din portul initial si au imbunatatit felul in care functioneaza WiFi-ul dar si touch-ul.

Planetbeing a facut un tutorial despre cum puteti instala Android OS pe iPhone 3G, tutorial pe care il gasiti aici, va avertizez insa ca trebuie sa aveti cunostinte medii de operare a calculatorului si sa intelegeti limba engleza destul de bine pentru a incerca asa ceva pe telefon, altfel riscati sa nu obtineti nimic si sa ajungeti cu telefonul la restore.

Cu aceasta lansare a fisierelor binare pentru iPhone 3G, planetbeing a simplificat putin procesul de instalare atat pentru iPhone 3G dar si pentru iPhone 2G, noile fisiere le gasiti pe site-ul unde e postat tutorialul.

Din pacate eu nu pot incerca respectivul tutorial deoarece nu am un iPhone 3G asa ca aveti mare grija! Nu uitati ca urmeaza portarea pe iPod Touch, pentru iPhone 3GS insa nu a fost anuntat nimic deocamdata.

Pe final o mica precizare, tot acest procest trebuie facut din linux deoarece fisierele cu Android au fost facute in linux si nu sunt compilate pentru altceva, in plus unul dintre programe functioneaza EXCLUSIV in Linux asa ca nu va aventurati in teren necunoscut.