Prima Pagina Android Google a facut un competitor pentru iTunes

Google a facut un competitor pentru iTunes

Ieri Google a prezentat noua versiune a sistemului de operare Android OS, este vorba despre versiunea 2.2 denumita Froyo care a fost prezentata de mine aici, insa cei de la Google au prezentat in cursul zilei de ieri si o noua sectiune a Android Market, una dedicata muzicii care intra in competitie directa cu serviciile oferite de Apple prin intermediul iTunes.

Utilizatorii terminalelor echipate cu sistem de operare Android vor putea downloada o aplicatie in telefon iar prin intermediul acelei aplicatii vor putea achizitiona melodiile care mai apoi vor fi downloadate direct in telefon. Practic este o copie a aplicatiei iTunes din iPhone OS doar ca e aceasta data probabil Google va face serviciul disponibil international. Pe langa introducerea acestui serviciu, Google va creea si un program care va permite sincronizarea melodiilor din iTunes direct cu device-ul vostru dotat cu Android.

Google ii concureaza pe cei de la Apple in aproape toate domeniile de activitate si asta e un motiv de nemultumire pentru Steve Jobs, motiv care se rasfrange si asupra relatiei dintre cele 2 companii, iar cele aproape 27 de procente din vanzarile online generate de Apple prin intermediul iTunes ar putea scade in anii urmatori.

LIKE
Articolul anteriorAndroid OS pentru iPhone 3G este disponibil!
Urmatorul articolApple renunta la campania publicitara \”Get a Mac\”