Clarificari prinvind abonarea prin e-mail

In ultima vreme am observat ca sistemul de notificari a luat-o putin razna si nu mai trimite mailurile cum trebuie, insa am observat totodata un trend ingrijorator printre cei care se aboneaza pentru a primi noutatile pe e-mail.

In ceea ce priveste livrarea mailurilor, eu folosesc serviciul feedburner.com care va trimite cate un mail de 2/3 ori pe zi cu un scurt sumar al noilor articole pe site, am observat ca feedburner-ul are tendinta de a trimite mailurile direct in spam si asta probabil ii face pe multi dintre voi sa le rateze, asa ca daca va intereseaza noutatile acestui site verificati si spam-ul sau pur si simplu intrati de mai multe ori pe zi pe site deoarece eu public mai multe articole in decursul zilei, nu toate odata la inceputul/sfarsitul zilei.

In ceea ce priveste abonarea la e-mails, am observat in ultima vreme ca FOARTE MULTI dintre cei care se aboneaza NU confirma abonarea accesand link-ul din e-mail! Daca v-ati abonat in ultima vreme pentru a primi notificari prin e-mail cand apar noutati pe site atunci va rog SA CONFIRMATI abonarea altfel NU veti primi nici un fel de e-mails cu noutati! Voi trimite o serie noua de notificari tuturor celor care nu au confirmat inca abonarea, sper sa le confirmati daca vreti notificari.

Multumesc.