Spirit disponibil si pentru cei cu Linux

Toate programele pentru jailbreak functioneaza pe Windows si Mac OSX insa din pacate Linuxul a fost lasat intotdeauna fara un program compatibil deoarece Apple nu si-a batut capul sa faca iTunes compatibil cu Linux. Ei bine incepand de astazi, Spirit, solutia de jailbreak pentru firmware 3.1.3, este compatibila cu Linux datorita muncii depuse de p0sixninja(unul dintre cei care a ajuntat la crearea soft-ului).

Versiunea Spirit pentru Linux nu avea initial o interfata grafica, insa un developer italian s-a gandit sa faca una asa ca toti cei care au Linux si doresc sa foloseasca aceasta versiune a Spirit pot downloada fisierul de mai jos. Aceasta versiune functioneaza pe Ubuntu 4.10(cu versiunile inferioare e posibil sa existe probleme) insa s-ar putea sa fie nevoie de instalarea unor librarii(daca aveti probleme puteti intra pe blogul developerului si il puteti intreba de librarii).

Procesul de jailbreak este acelasi ca si pe Windows/Mac : trebuie sa aveti telefonul activat cu cartela operatorului de telefonie de unde e cumparat, il conectati la PC, deschideti Spirit, apasati jailbreak si asteptati sa termine.

Versiunea Spirit pentru Linux cu interfata grafica o puteti downloada de aici : [download id=”47″]

Versiunea Spirit pentru Linux fara interfata grafica o puteti downloada de aici : http://spiritjb.com/