Jailbreak iPhone 3GS pe iPhone OS 4.0 beta 4

Aseara un personaj complet necunoscut a anuntat pe Twitter ca are o versiune a PwnageTool care face jailbreak pentru iPhone 3GS pe iPhone OS 4.0 beta 4, iar astazi iH8sn0w a confirmat ca acel program functioneaza!

iH8sn0w atentioneaza ca respectiva versiune de PwnageTool ar putea creea probleme deoarece bundle-urile pentru iPhone OS ar putea fi incorect compilate si v-ati putea trezi cu un telefon brick-uit imediat ce folositi respectivul program pentru a face jailbreak telefonului.

So, daca aveti un iPhone 3GS care e inscris intr-un cont dev si aveti curajul atunci puteti incerca sa faceti/folositi un custom ipsw facut cu acea versiune de PwnageTool insa o faceti pe raspunderea voastra, you have been warned!

Daca exista cineva curajos care sa incerce e rugat sa lase un comentariu cu o confirmare/infirmare a functionalitatii programului.

Versiunea de PwnageTool despre care am vorbit poate fi downloadata  de aici.

UPDATE : Confirm ca aceasta versiune de PwnageTool face cu succes un custom ipsw al iPhone OS 4.0 beta 4. Nu am incercat sa instalez inca pe telefonul meu acel custom ipsw din lipsa de timp insa puteti incerca voi, procesul de creeare functioneaza.