iWebCamera transforma iPhone-ul tau intr-un webcam

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=h1gdRPE3xeQ[/youtube]

iWebCamera este o aplicatie pentru iPhone cu ajutorul careia puteti transforma device-ul vostru intr-o camera web foarte simplu si usor, avand chiar o calitate video mult mai buna decat in cazul majoritatii camerelor web clasice. De ce spun asta? Pentru ca in general camerele web au 1.3/2 megapixeli in timp ce iPhone 3GS de exemplu are 3.2 deci o calitate video/foto net superioara camereor video clasice.

Iata ce features are iWebCamera :

  • Puteti transforma iPhone-ul vostru intr-o camera web wireless;
  • 2 optiuni pentru calitatea imaginii;
  • Optiuni pentru a pune pauza/rezuma streaming-ul video;
  • Aplicatia functioneaza cu un program compatibil cu orice versiune de Windows;
  • Manual de ajutor inclus in aplicatie;
  • Interfata intuitiva facuta in engleza si germana.

iWebCamera functioneaza pe iPhone 2G/3G/3GS si dupa cum am spus mai sus este compatibila cu toate versiunile de Windows, iar pentru a putea folosi aplicatia pe calculatorul vostru trebuie sa downloadat setul de drivere de pe site-ul oficial, de aici.

Pentru cei interesati aplicatia poate fi cumparata din Ro AppStore pentru 3.99€ de aici.

Articolul precedentJailbreak iPhone 3GS pe iPhone OS 4.0 beta 4
Articolul următorDev Team va scoate un soft de decodare pentru iPhone OS 4.0
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.