Stocuri \”subtiri\” de iPhone 3GS

In ultima vreme operatorii de telefonie incep sa se planga de o criza cu stocurile pentru iPhone 3GS, probabil unii dintre voi au observat deja ca Orange nu are disponibile iPhone 3GS in versiunea de 16GB, acum vine o noua confirmare a “subtierii” stocurilor pentru iPhone 3GS direct din Spania unde operatorul de telefonie mobila Telefonica a scos atat modelul iPhone 3G cat si modelul iPhone 3GS din oferta sa. Despre iPhone 3G stiam ca a fost scos din productie insa criza de iPhone 3GS s-ar putea sa fie legata de iminenta lansare a modelului iPhone 4G deoarece companiile care produc telefonul iPhone pentru Apple sunt mai mult ca sigur dedicate productiei noului model in locul celor vechi.

So, daca doriti sa va achizitionati un iPhone 3GS atunci ar fi bine sa mai asteptati cel putin o luna pana se limpezesc lucrurile si Apple lanseaza noul iPhone 4G/HD iar vechiul iPhone 3GS va fi trecut in pozitia a 2-a si desigur la un pret mult mai mic decat cel la care poate fi achizitionat acum.

Eu personal consider ca e doar o mica strategie de marketing pentru a forta lumea sa isi tina banii pentru viitorul iPhone care in mod sigur va veni rapid deoarece Apple trebuie sa profite de buzz-ul creat in jurul sau.

So, cine isi va lua viitorul iPhone 4G/HD de la Orange si cine din afara? Eu personal as prefera sa il iau mai repede si din afara.