AT&T introduce un sistem de asigurare pentru iPhone pe 6 iunie, lansarea iPhone 4G/HD se apropie!

Poate va aduceti aminte de sistemul de asigurare a telefonului introdus de Orange anul trecut prin intermediul caruia puteti asigura orice telefon cu 2 euro, exceptie facand 3 modele printre care si iPhone care pot fi asigurate doar la achizitie. Un sistem asemanator va introduce si AT&T in SUA, denumit MobileProtect, insa spre deosebire de Romania, acolo asigurarea va costa 13.99$ lunar si va acoperi aproape aceleasi “accidente” ca si in cazul celei de la Orange, adica : furtul/pierderea telefonului, repararea acestuia daca a fost scapat in apa, repararea acestuia daca pagubele nu intra in garantie, etc.

De ce este interesanta pentru noi aceasta veste? Ei bine AT&T va introduce acest sistem de asigurari pe 6 iunie, adica cu fix o zi inainte de WWDC si keynote-ul pe care Steve Jobs il va deschide si la care toata lumea asteapta sa vada noul iPhone OS 4.0 si iPhone 4G/HD. O lansare a noului serviciu de la AT&T cu o zi inaintea deschiderii WWDC nu poate insemna decat ca Apple va lansa noul terminal foarte rapid dupa anuntul de la WWDC si poate se va folosi de acest nou serviciu in keynote pentru a atrage cati mai multi potentiali clienti.

AT&T will be launching a new insurance service starting June 6th, named MobileProtect, designed specifically for the Apple iPhone. The insurance plan, which will be run by Asurion, will carry a price tag of $13.99/month and will be available for purchased through Apple’s App Store.

S-arparea ca Apple incearca sa se miste repede anul acesta cu lansarea noului iPhone 4G/HD, eu unul sper sa fie asa, lumea asteapta lansarea inca de la aparitia primelor imagini ale celor de la Gizmodo, insa ramane de vazut ce ne va prezenta Apple pe 7 iunie.