Prima Pagina Apple AT&T introduce un sistem de asigurare pentru iPhone pe 6 iunie, lansarea...

AT&T introduce un sistem de asigurare pentru iPhone pe 6 iunie, lansarea iPhone 4G/HD se apropie!

Poate va aduceti aminte de sistemul de asigurare a telefonului introdus de Orange anul trecut prin intermediul caruia puteti asigura orice telefon cu 2 euro, exceptie facand 3 modele printre care si iPhone care pot fi asigurate doar la achizitie. Un sistem asemanator va introduce si AT&T in SUA, denumit MobileProtect, insa spre deosebire de Romania, acolo asigurarea va costa 13.99$ lunar si va acoperi aproape aceleasi “accidente” ca si in cazul celei de la Orange, adica : furtul/pierderea telefonului, repararea acestuia daca a fost scapat in apa, repararea acestuia daca pagubele nu intra in garantie, etc.

De ce este interesanta pentru noi aceasta veste? Ei bine AT&T va introduce acest sistem de asigurari pe 6 iunie, adica cu fix o zi inainte de WWDC si keynote-ul pe care Steve Jobs il va deschide si la care toata lumea asteapta sa vada noul iPhone OS 4.0 si iPhone 4G/HD. O lansare a noului serviciu de la AT&T cu o zi inaintea deschiderii WWDC nu poate insemna decat ca Apple va lansa noul terminal foarte rapid dupa anuntul de la WWDC si poate se va folosi de acest nou serviciu in keynote pentru a atrage cati mai multi potentiali clienti.

AT&T will be launching a new insurance service starting June 6th, named MobileProtect, designed specifically for the Apple iPhone. The insurance plan, which will be run by Asurion, will carry a price tag of $13.99/month and will be available for purchased through Apple’s App Store.

S-arparea ca Apple incearca sa se miste repede anul acesta cu lansarea noului iPhone 4G/HD, eu unul sper sa fie asa, lumea asteapta lansarea inca de la aparitia primelor imagini ale celor de la Gizmodo, insa ramane de vazut ce ne va prezenta Apple pe 7 iunie.

 • Didu

  Bine, dar nu inteleg care e disperarea cu acest nou Iphone.

  Camera de 5 mpx aveam pe Nokia N95… pe vremea cand bunica-mea era tanara…

  Rezolutie asemanatoarea avem pe multe telefoane.

  etc

  Eu cred ca tot la Iphone 3G raman. Iar cand stiu ca e cazul sa fac poze… car aparatul foto cu mine.

 • @Didu: Disperare? Fiecare cu parerea lui desigur, daca pe tine te multumeste N95-ul de pe vremea bunicii atunci nu e nevoie sa cumperi altceva, besides probabil vei fi foarte multumit de actualul 3G. Tu intotdeauna ai avut ceva de zis impotriva noului iPhone.

 • Didu

  Prea mult BUZZ pentru un produs non revolutionar.

  Un iphone putin mai bun. Asa, si?

 • @Didu: Wait and see. Fata de 3G e mai mult decat revolutionar, 3G-ul e way behind.

 • mariusic8

  sal. Didu te rog,credema,chiar nu ne intereseaza nokia pe acest site excelent,deci intra pe la voi pe acolo,asta in caz ca aveti site doar pentru voi,desi ma indoiesc. si te rog sa ma crezi ca am avut nokia n97,inainte de iphone,si e atat de prost incat am inebunit,cat l-am avut. asa ca te rog nu ne stresa k amaratul de nokia. iti multumesc anticipat.

 • Didu

  Man, eu am iphone. Doar ziceam ca o camera de 5 mpx nu mai impresioneaza pe nimeni.

  Am avut din neolitic.

 • Dan

  @Didu:

  Esti ridicol…

  Subiectul articolului este despre cu totul altceva decât frustrarea ta că se discută despre un produs Apple mai nou decât al tau si probabil la care nu poti decât să visezi… iar ca într-o vestită fabulă, din motive lesne de înțeles ajungi să spui ca "sunt acri"…

  Asa că rămâi în neolitic la tine si bucură-te că ai avut odată un telefon cu cameră de 5 Megapixeli…

 • mariusic8

  Mey didu, ce nu ai inteles din faptul k pe acest site nu ne intereseaza decat iphone????in privinta civilizatiei esti departe de lume.