Dev Team va scoate un soft de decodare pentru iPhone OS 4.0

Confirmarea ca Dev Team lucreaza la un program de decodare pentru iPhone OS 4.0 a venit de la cine altcineva decat MuscleNerd, membrul cel mai activ al Dev Team in retelele de socializare, asa ca daca aveti acum un iPhone pe care nu il puteti decoda cu putina rabdare veti ajunge in final sa aveti un telefon complet functional..

Eu v-am anuntat inca de luna trecuta ca Dev Team va scoate o solutie de decodare pentru iPhone OS 4.0, iar acum stiti asta si din „gura” lor, asa ca nu are nici un rost sa mai intrebati de baseband 05.12.01 deoarece acel baseband nu va fi decodat insa va fi decodat urmatorul baseband oficial din iPhone OS 4.0. ramane totusi de vazut pentru ce baseband vor scoate acest soft de unlock, eu mizez ca va fi pentru noul baseband si nu pentru cel actual din firmware 3.1.3.

Articolul precedentiWebCamera transforma iPhone-ul tau intr-un webcam
Articolul următorPentru developerii romani de aplicatii pentru iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.