Cut My SIM – fa propriul MicroSIM

Cut My SIM este un nou produs al unui om care a avut spiritul intreprinzator de a confectiona o unealta cu ajutorul caruia puteti taia orice cartela de dimensiunile uneia MicroSIM care sa incapa in tableta iPad si probabil in viitorul iPhone deoarece Apple mai mult ca sigur va introduce acest standard si pentru noul iPhone.

Produsul este asemanator unui capsator, introduceti cartela intr-un locas aflat la baza sa, iar prin capsare vor fi taiate marginile cartelei pentru a da forma miniaturizata asemanatoare MicroSIM-ului. Parerea mea e ca acest produs e o idee foarte buna avand in vedere ca de acum incolo vor exista foarte multe persoane care vor folosi iPhone-ul cu operatori de telefonie care nu comercializeaza iPhone si nu vor comercializa nici MicroSIM-uri deci respectivii posesori de iPhone vor trebui sa isi taie singuri cartelele.

Cut My SIM va costa 29$ sau 20€ si este disponibil in doar 500 de exemplare momentan deoarece producatorul le face manual, si momentan puteti face doar o pre-comanda pentru produs.

Ce parere aveti, va fi util acest produs pe viitor?