Poza cu sn0wbreeze 1.6 pentru iPhone OS 4.0 beta \”scapata\” de iH8sn0w

Aseara iH8sn0w a “scapat” pe Twitter o imagine cu versiunea 1.6 beta a sn0wbreeze care permite jailbreak-uirea iPhone OS 4.0 pentru iPod Touch 2G, insa a anuntat ca respectiva versiune de sn0wbreeze nu va fi disponibila deocamdata sau vreodata.

Stiam de mult timp ca el are facuta o versiune de sn0wbreze care permite utilizatorilor sa faca restore la iPhone OS 4.0 pe iPod Touch 2G si presupun ca are o versiune si pentru iPhone 3G, poate si pentru iPhone 3GS insa refuza sa faca vreuna publica probabil in ideea de a nu dezvalui celor de la Apple metodele sale de a face jailbreak acestei versiuni beta.

Oricum, deja stim ca iPhone 3G va fi jailbroken pe iPhone OS 4.0, stiam si ca iPod Touch 2G va fi jailbroken iar recent am aflat si de iPhone 3GS si ca MuscleNerd pregateste un nou program de decodare ori pentru baseband-ul din firmware 3.1.3 ori pentru cel din iPhone OS 4.0. In final ramane de vazut dupa apare iPhone OS 4.0 ce solutii de jailbreak/decodare vor apare, am impresia ca geohot va fi cel care va oferi solutii complete pentru toata lumea, inclusiv pentru noul iPhone.