Prima Pagina Apple geohot ne va ”salva” din nou?

geohot ne va \”salva\” din nou?

Nu stiu daca va aduceti aminte sau nu insa anul trecut dupa lansarea iPhone 3GS Dev Team refuza sa scoata programe de decodare si jailbreak pentru acest terminal, cerand utilizatorilor sa astepte firmware 3.1, care urma sa apara undeva prin toamna(adica la cateva luni dupa lansarea iPhone 3GS), pentru ca toata lumea sa poata beneficia de respectivele exploit-uri. Desigur ca geohot a “intrat pe fir” si a scos programele purplera1n su purplesn0w care le-au permis utilizatorilor de iPhone 3GS sa faca jailbreak si sa isi decodeze recent cumparatele terminale, and totodata o palma peste fata celor de la Dev Team care s-au vazut nevoiti sa faca publice si solutiile lor de jailbreak/decodare.

Astazi un utilizator l-a intrebat pe iH8sn0w daca vom avea de asteptat o perioada lunga de timp dupa lansarea iPhone OS 4.0 pana va aparea o solutie de jailbreak, avand in vedere ca Spirit a fost folosit pentru firmware 3.1.3 iar iH8sn0w a confirmat ca geohot are un alt exploit pentru jailbreak, diferit de cel din Spirit asa ca e posibil sa fim “salvati” din nou de geohot.

Mai este exact o saptamana pana la startul WWDC unde se asteapta ca Steve Jobs sa ne prezinte noul iPhone OS 4.0 si iPhone 4G/HD, si eu unul sunt foarte curios sa vad ce are Apple pregatit pentru noi!

Ce parere aveti, solutiile de jailbreak/decodare pentru OS 4.0 si iPhone 4G/HD vor veni de la Dev Team sau geohot?

 • Pingback: Apple iPhone (1st gen/3G/3GS) - discutii generale, aplicatii, deblocare etc. - Page 879 - Computer Games Forum()

 • Robb

  Eu zic ca si DevTeam si Geohot o sa scoata ceva …

 • @Robb: Pentru 3G/3GS/4G?

 • ovidiu

  nu prea conteaza de unde 🙂 important e sa fie disponibile cat mai repede si aici ma refer in principal la jailbreak …inteleg ca le place publicitatea si unora si altora dar e bataie de joc sa te joci cu nervii celor care doresc jailbreak …. si da stiu ca GRATIS dar daca nu il lanseaza macar sa nu mai faca atata tam-tam cu nimic …. (e doar parerea mea – nu doresc sa enervez pe nimeni – o alta situatie asemanatoare e lansarea Diablo 3 …. care ne scoate peri albi multora … prietenii stiu de ce :))

 • fabby

  nu conteaza cine…jailbreak sai faca ca nu mai am de gand sa`mi iau codat…care stie dupa cat timp dupa lansare se vindesi neverlocked?

 • @fabby: De la bun inceput insa depinde de tara.

 • diana

  si iphone os4 apare intainte de prezentarea nouli iphone adica inainte de 7? dar unlockul?

 • Pleecool

  Geohot desigur; e cel mai tare.

 • geohot si dev cred eu ca lucreaza impreuna dar mai pe ascuns asa sa nu vada lumea nu ma conteaza cine il scoate pe piata dar sa il scoata odata ca mai am un pik si cred ca dau cu iphone-ul de pereti ca ma uit la el e asa de mumos si plin de muzica si jokuri si retea pauza

  ::)):)) fortza geohot