De azi putem cauta aplicatiile direct in Google

Aseaza Google a anuntat pe blogul oficiala ca a implementat un nou feature in motorul sau de cautare, astfel ca incepand de astazi utilizatorii din SUA pot cauta aplicatiile favorite cu motorul de cautare Google si le vor putea accesa link-ul pentru download direct din cautarile facute pe Google.

Astfel ca utilizatorii din SUA pot intra pe google.com si pot scrie “download shazam” (exemplul din poza), iar Google le va oferi link-uri pentru a downloada aplicatia, a citi review-uri si a afla pretul aplicatiei. Noua optiune a fost implementata atat pentru aplicatiile din AppStore cat si pentru cele din Android Market, insa Google a decis sa limiteze disponibilitatea acestui nou feature doar pentru SUA momentan, urmand sa fie implementat si pentru alte tari in curand.

Sincer sa fiu e o idee foarte buna, probabil exista foarte multe cautari de genul asta pe Google si rezultate oferite utilizatorilor erau departe de a fi relevante, ramane de vazut cum se va descurca motorul de cautar cu afisarea informatiilor dorite pentru fiecare aplicatie in parte.