Concurs : Castiga unul din cele 5 coduri gratuite pentru aplicatia Scoala de Soferi 2.0

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cuNNdw1vyXY[/youtube]

In cuvintele autorului :
“Şcoala de şoferi” pentru iPhone a ajuns la versiunea 2.0. După un debut spectaculos direct pe primul loc in topul vanzărilor, aplicația a rămas o prezență constantă in Top 10 Ro AppStore.

Aplicația conține 30 de chestionare auto, cele mai recente versiuni ale Codului Rutier şi ale Regulamentului de Aplicare, lecții de mecanică, informații despre amenzi, imagini ale indicatoarelor rutiere şi multe altele.

Indiferent dacă ai carnet sau nu, iți poți testa cunoştințele şi te poti intrece cu prietenii in rezolvarea chestionarelor auto şi acumularea cat mai multor puncte.

Designul este bine gandit şi foarte atent lucrat in cele mai mici detalii.

Iată ce aduce in plus noua versiune:

– peste 600 de intrebări organizate pe categorii
– coverflow pentru indicatoare şi descrierea detaliată a acestora
– posibilitatea de a citi chestionarele gata rezolvate
– posibilitatea de a corecta răspunsul la intrebări
– căutare
– rubrici noi de prim ajutor, penalizari la traseu, ghid de condure economică şi paşii care trebuie urmati pentru obținerea permisului

“Şcoala de şoferi” 2.0 poate fi cumparată din Ro AppStore pentru 2.39€ de aici.

Concursul se va desfasura pana maine 05.06.2010 la ora 12:00, cand vom alege cei 5 castigatori ale codurilor care va dau posibilitatea de a downloada gratuit aplicatia Scoala de Soferi 2.0 din AppStore.

Pentru a va inscrie in concurs trebuie doar sa lasati un comentariu cu textul “Ma inscriu” si la comentariu sa treceti o adresa de e-mail valida pentru a va putea contacta. Daca nu treceti o adresa de e-mail valida nu am cum sa va trimit codul asa ca fiti foarte atenti.

Va urez mult succes.

UPDATE : Am ramas uimit de interesul pe care l-ati acordat acestui concurs, s-au inscris aproape 100 de persoane pentru a castiga unul din cele 5 coduri iar asta pe mine ma bucura. Sper ca acesta sa fie doar unul dintre multele concursuri ce vor urma.

Castigatorii celor 5 promo codes conform sunt :

Castigatorii au fost alesi de catre developerul aplicatiei iar codurile vor fi trimise pe mail-urile trecute la comentariile urmatoare : Mircea Mihai, Radu Rusu, Ramona D, Aurel Marius, Vasilat Octavian.

Daca vreunul dintre castigatori a completat adresa de e-mail gresit atunci este rugat sa lase un comentariu cu adresa corecta. Daca IP-ul cu care lasati noul comentariu nu se potriveste cu cel de pe care ati lasat comentariul de inscriere atunci NU veti primi codul!