Pret iPhone 4 Romania

Acum cateva ore v-am prezentat preturile de pe eBay ale iPhone 4 si daca va aduceti bine aminte erau COLOSALE! avand in vedere ca AT&T va comercializa iPhone 4 la exact aceleasi preturi ca si iPhone 3GS deci toti comerciantii ar trebui sa il comercializeze la macar acelasi pret daca nu au de gand sa il reduca.

Acum vine o veste buna, am gasit pe un site de telefoane mobile din Romania o oferta pentru iPhone 4 la pretul de 650 euro, probabil pentru versiunea de 16 GB desi nu scrie nimic in legatura cu asta. Nu pot sa recomand acel site ca fiind de incredere deoarece singura metoda de contact sunt niste numere de telefon, are un nume, sa ii spunem necomercial, si inspira un aer de neincredere cu privire la o posibila achizitie. Totusi facand abstractie de ce am scris mai inainte, avem un pret de referinta si pentru Romania, e un pret foarte decent zic eu, un pret care merita platit pentru un iPhone 4 neverlocked adus in luna iunie in Romania.

Cate credeti ca va costa pe okazii un iPhone 4? Eu spun ca de la 3000 lei in sus.

Articolul precedentiPhone 4 are un chip baseband diferit
Articolul următoriOS 4.0 GM jailbroken pe iPhone 3GS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.