iOS 4.0 GM jailbroken pe iPhone 3GS

La nici o zi de la disponibilitatea oficiala a iOS 4.0 GM deja exista firmware bundles cu ajutorul carora putem face jailbreak prin intermediul unui ipsw si a unei versiuni modificate a PwnageTool. Sincer sa fiu era de asteptat ca o solutie de jailbreak pentru iPhone 3GS sa apara atat de repede, problema este ca in momentul de fata foarte putine aplicatii din Cydia sunt compatibile cu iOS 4.0, sa nu mai vorbim ca nici un mobilesubstrate nu functioneaza pe iOS 4.0.

Din pacate nu exista nici un fel de detalii privind posibilitatea de a face jailbreak unui iPhone 3G pe iOS 4.0 insa nu va pierdeti speranta, sunt sigur ca pana la lansarea oficiala a iOS 4.0 va aparea o solutie de jailbreak si pentru acesta.

UPDATE : iH8sn0w a facut o versiune modificata a PwnageTool cu ajutorul careia puteti face un custom ipsw jailbroken pentru iOS 4.0 GM. Versiunea modificata a PwnageTool o puteti downloada de aici. Procesul necesar pentru a face un custom ipsw cu PwnageTool il stiri deja.

Aceasta aplicatie functioneaza DOAR pe Mac OSX, iar procesul functioneaza doar daca faceti restore de pe un iPhone 3GS cu bootrom vechi cu firmware 3.1.2 instalat.