iPhone 4 are un chip baseband diferit


Oranav, unul dintre membrii Dev Team care lucreaza la solutiile de decodare pentru toate modelele de iPhone ne anunta ca noul iPhone 4 are un chip baseband nou, deci un baseband software complet diferit fata de cele existente pana acum si probabil un baseband mult mai greu de decodat decat anterioarele.

Informatia vine dintr-un video prezentat de SlashGear in care o persoana care lucreaza la un iPhone 4 intra in meniul About al telefonului si da un scroll pana la versiunea baseband-ului si se poate observa foarte clar ca versiunea de baseband din iPhone 4 e 01.59.00 fata de 05.13.04 din iPhone 3GS.

Ramane de vazut dupa ce va apare oficial iPhone 4 daca se vor gasi solutii pentru decodarea sa, intre timp ganditi-va bine cand va cumparati un iPhone 4 deoarece nu se stie momentan daca acesta va putea fi decodat vreodata sau nu.

Articolul precedentAplicatii gratuite sau la pret redus 08.06.2010
Articolul următorPret iPhone 4 Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.