Prima Pagina iOS 4 iOS 4.0 GM functioneaza pe orice iPhone/iPod Touch compatibil

iOS 4.0 GM functioneaza pe orice iPhone/iPod Touch compatibil

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AiEmwak1rIk[/youtube]

S-ar parea ca Apple a scos restrictia privind inregistrarea UDID-ului telefonului in contul unui dev pentru iOS 4.0 GM, iar acum orice iPhone/iPod Touch compatibil poate fi updatat la noul OS fara nici o problema, desigur ca procesul de restore functioneaza DOAR pe Mac OSX si aveti nevoie de iTunes 9.2 pe care o puteti downloada de aici.

Asta nu inseamna ca iOS 4.0 GM functioneaza pe iPhone 2G/iPod Touch 1G, ci doar ca orice alt terminal compatibil, excluzand iPad, poate trece la 4.0 fara alte batai de cap. Desigur ca nu a durat mult si a aprut si o metoda de a face jailbreak pentru iOS 4.0 GM atat pe iPhone 3G cat si pe iPhone 3GS. Solutia pentru iPhone 3G o aveti aici, pentru iPhone 3GS trebuie doar sa downloadat firmware bundles-urile de aici si sa le inlocuiti in PwnageTool in Contents>Resource>firmware bundles.

ATENTIE! Daca aveti nevoie de decodare e mai bine sa asteptati pana apar programele oficiale de jailbreak si decodare!

 • vali

  prin metoda existenta de jailbreak la 3gs se poate face si activare sau trebuie asteptat pt o solutie mai eficienta?

 • silviu

  Salut zaone! iOS 4 GM trebuie sa il downloadez separat si apoi sa dau Restore cu Alt+Restore si aleg iOS 4 GM downloadat, sau daca am iTunes 9.2 beta instalat pe Mac, ii de ajuns sa dau Restore simplu si se instaleaza iOS 4 GM?!

  Stii cumva vreo sursa sigura de unde pot downloada iOS 4 GM pentru iPhone 3G?! Multumesc

 • Valentin

  ..cred ca poti sa-l pui numai din Mac pentru ca iTunes 9.2 beta a aparut numai pe mac. Nu am auzit de un update ptr. Windows la iTunes.

 • silviu

  Da stiu asta! Numai ca vreau sa stiu cum trebuie facut ca voi merge la un prieten care are Mac si sa "rezolv" repede cu update-ul 😉 Presupun ca prima metoda, care am spus-o mai sus merge, dar daca si a 2-a merge ar fi mult mai lejer ca nu gasesc pe Google iOS 4 GM de downloadat! Merci oricum pentru informatie Valentin!

 • cond0r

  @silviu: Eu am instalat ieri un firmware pe un 3gs de pe acest site http://gumballtech.com/2010/06/07/download-ios4ip

  Nu pot sa iti spun 100% ca este cel oficial sau este un custom firmware (asta este singurul site pe care am gasit). tot aici gasesti si iTunes 9.2beta

  Mie aceasta varianta imi functioneaza fara probleme pe 3gs.

  Da, Trebuie sa ii dai alt + restore.