Prima Pagina iOS 4 iOS 4.0 GM jailbroken pe iPhone 3G

iOS 4.0 GM jailbroken pe iPhone 3G

MuscleNerd a anuntat cu putin timp in urma ca redsn0w 0.9.5 lansat cu 2 saptamani in urma este 100% compatibil cu iOS 4.0 GM, deci toti cei care pot face update la iOS 4.0 GM vor putea face si jailbreak folosind redsn0w 0.9.5. Pentru a putea face jailbreak pe iOS 4.0 GM cu redsn0w 0.9.5 trebuie sa aveti cartela operatorului de telefonie pe care e codat terminalul deoarece redsn0w 0.9.5 NU activeaza telefonul!

Procesul de jailbreak pe iOS 4.0 GM este identic cu cel pentru iPhone OS 3.x iar redsn0w 0.9.5 poate fi downloadat de aici : [download id=”48″]

 • Cosmin2310

  Zaone pai stai asa,asta momentan este doar pentru MAC, insa cand vom avea aplicatia si pentru windows?

 • @Cosmin2310: Habar nu am, am spus ca doar cei care pot instalat 4.0 pe 3G vor putea folosi aceasta versiune a redsn0w, deci cine a facut update la 4.0 pe 3G-ul sau stie despre ce e vorba.

 • Ioan Popovici

  Nu este compatibil cu iOS4 GM si doar cu iOS4 Beta

 • @Ioan Popovici: Poftim? iPhone 3G e compatibil cu iOS 4 de orice natura ar fi el.

 • Ioan Popovici

  @zaone:

  Vorbeam de redsnow aici, Am iOS4 GM deja instalat pe iPhone3G

 • @Ioan Popovici: Pai MuscleNerd a spus ca versiunea aia beta e compatibila si cu GM-ul, doar se vede si in poza ce a zis.

 • Ioan Popovici

  M@zaone:

  Mai eu am incercat acum si imi spune ca nu-mi recunoaste imaginea. Plus ca in descriere spune ca e doar pentru developeri si ca-ti trebuie UDID activat bla bla.

  Pentru iOS GM nu-ti trebuie UDID activat din cauza ca e Gold Master nu mai e beta. L-am instalat pe 3 telefoane pana acum si nu mi-a mai cerut activare pentru UDID asa ca stiu ce vorbesc.

  Din cate am inteles o sa iasa un tool de jailbreak pentru iOSGM la lansasrea oficiala pe 28 si nu mai devreme. Ce e acum pe net merge doar cu beta3-ul din cate stiu eu.

 • Ioan Popovici

  @zaone:

  Da, gresala mea, trebuie directionat redsnow catre imaginea iOS4 beta4, asta dupa ce s-a instalat iOS4 GM si activat telefonul…

 • mike

  @ Ioan Popovici

  eu am instalat pe tel 3.1.3 modem firmware 05.12.01 pe un 3G

  am deja downloadate

  – iTunes 9.2

  – redsn0w 0.9.5 pt windows

  – IOS 4.0 GM

  crezi ca e benefic sa trec pe 4.0?

  nu functioneaza mai lent?

  exista vreo posibilitate de unlock?