Este ecranul iPhone 4 mai rezistent decat cel din modelele anterioare?

Un site din sua incearca sa infirme o declaratie a lui Steve Jobs din cadrul keynote-ului de la deschiderea WWDC, declaratie prin care CEO-ul Apple afirma ca ecranul iPhone 4 este cel mai rezistent dintre toate modelele de iPhone datorita modului in care este construit astfel ca ecranul poare rezista fara probleme in cazul unei scapari pe un material dur de exemplu.

Site-ul iFixyouri din SUA a incercat sa infirme aceasta declaratie prin testarea unui ecran iPhone 4 pentru a vedea cat de rezistent este. Rezultatul acestui test il aveti in cele 2 poze si din pacate se poate foarte clar observa ca display-ul este la fel de casant precum cel din versiunile anterioare. Problema este ca baietii de la iFixyouri nu au postat nici un video cu aceasta operatiune deci nu avem de unde sti ce au facut cu ecranul si nici nu stim daca acel ecran este intr-adevar unul pentru iPhone 4. Baietii de la iFixyouri nu au avut un iPhone 4 ci doar componentele unui iPhone 4 pe care le-au montat pentru testare.

Sincer sa fiu ecranele iPhone au fost intotdeauna destul de usor de zgariat desi Apple le comercializeaza ca fiind rezistente la zgarieturi. O mica greseala iti poate aduce o zgarietura de toata frumusetea pe ecran iar singura modalitate de a o scoate este inlocuirea totala a ecranului.

Eu voi achizitiona un InvisibleSHIELD pentru iPhone 4 deoarece sunt total neincrezator in afirmatiile celor de la Apple privind rezistenta la zgarieturi.