Prima Pagina Apple Ecranul iPhone 4 ”pozat” cum se cuvine

Ecranul iPhone 4 \”pozat\” cum se cuvine

Exista o controversa foarte mare in legatura cu tehnologia Retina Display utilizata de Apple in ecranul noului iPhone 4 si a numarului de pixeli per inch din ecran, care dupa spusele celor din Cupertino ar fi de 4 ori mai mare decat cel din ecranul iPhone 3GS.

Mai sus aveti o imagine care infatiseaza ecranul iPhone 4, imaginea are o rezulutie foarte mare asa ca se poate observa fara nici un fel de indoiala ca ecranul iPhone 4 are intr-adevar un numar mult mai mare de pixeli per inch decat cel al iPhone 3GS. Pentru mine e destul de clar ca Apple a reusit sa faca un ecran foarte bun care in momentul de fata depaseste in calitate ecranele foarte multor telefoane de pe piata, si toata aceasta controversa ar putea fi doar o miscare de marketing din partea celorlalte companii producatoare de smartphones.

Voi ce parere aveti?

 • Andrei Bejan

  am incredere in apple ca nu ne va dezamagi nici cu modelul asta. am avut 3 iphone-uri pana acum si toate au fost bune la timpul lor. cred ca iphone 4 va fi foarte uimitor asa cum s-a anuntat. misto poza!

 • Seby

  dupa mine e facatura poza pt ca nu apare la baterie procentu

 • @Seby: Stii ca procentajul bateriei la 3GS apare doar daca il activezi din meniu nu?

 • REDman

  cititi aici, este ceva interesant:

  si este normal sa fie si ceva marketing la mijloc, dar rezolutia pe care o are nu are cum sa fie o minciuna, in plus este cea mai mare densitate de pixeli/inch, cea mai mare rezolutie pe un telefon mobil. cred ca display-ul de pe iPhone 4 va ramane in top pentru ceva timp, chiar daca unii spun ca nu se compara cu un AMOLED – come-on…un AMOLED in soare=zero vizibilitate, pe cand la un LCD TFT, mai ales ca este si backlit, este cat de cat utilizabil

 • @REDman: Chestia aia am scris-o si eu so..

 • adyitalianu

  eu am incredere in Apple nu stiu de ce…dar nu m-au dezamagit niciodata. A stiut sa realizeze cele mai frumoase vise ale mele cu acest iPhone.

 • REDman

  pai da, si am aprobat-o 🙂 dar nu stiu de ce nu a aparut link-ul pe care il pusesem: http://tinyurl.com/2e9xoyz