Aplicatia iTunes din iPhone poate fi folosita cu un cont romanesc

Dupa ce Apple a dat, in sfarsit, posibilitatea celor cu cont in AppStore-ul romanesc sa downloadeze si sa vizioneze podcast-uri, iata ca aplicatia iTunes din telefon poate fi in sfarsit folosita cu un cont din AppStore Romania.

Astfel aveti acces la oricare dintre podcast-urile din AppStore direct in telefonul vostru si le puteti downloada si viziona/asculta prin intermediul aplicatiei iPod direct din sectiunea Podcasts. Momentan in AppStore Romania singurele podcast-uri sunt cele ale Cronicii Carcotasilor care deocamdata nu pot fi downloadate in telefon, iar din cate am vazut in curand vor fi disponibile si podcast-uri de la KissFM.

So, daca conexiunea de internet “va tine” puteti sa va apucati de downloadat podcast-uri folosind contul vostru din AppStore Romania, insa sa nu fiti dezamagiti daca nu puteti downloada anumite podcast-uri prin reteaua 3G deoarece, din cate stiam eu, puteti downloada prin 3G doar fisiere de maxim 20 MB, limita fiind impusa atat pentru aplicatia iTunes cat si pentru cea AppStore.