Apple a inregistrat peste 600.000 pre-comenzi pentru iPhone 4 ieri

Apple tocmai a dat publicitatii un comunicat de presa prin care anunta ca ieri a inregistrat peste 600.000 pre-comenzi pentru iPhone 4 din toat tarile in care noul iPhone este comercializat oficial, astfel Apple a inregistrat cel mai mare numar de pre-comenzi intr-o singura zi pentru un produs. Un numar extrem de mare de pre-comenzi insa era de asteptat avand in vedere ca ieri AT&T a inregistrat un trafic de 10 ori mai mare decat cel de la deschiderea pre-comenzilor pentru iPhone 3GS si nu mai putin de 13 milioane de americani au pe site-ul AT&T intrat sa verifice daca pot achizitiona noul iPhone 4.

Pana si Apple a fost luata prin surprindere de numarul extrem de mare de pre-comenzi si eu unul sper ca stocurile companiei din Cupertino sa fie suficiente pentru a satisface cererea enorm de mare de pe piata, daca cu iPad am avut surprinze in ceea ce priveste datele de lansare atunci cu iPhone 4 vor fi si mai multe probleme asa ca eu ma astept ca Apple sa devanseze lansarea iPhone 4 in anumite tari, sper sa nu ne aflam printre ele.

CUPERTINO, Calif., June 16 /PRNewswire-FirstCall/ — Yesterday Apple and its carrier partners took pre-orders for more than 600,000 of Apple’s new iPhone 4. It was the largest number of pre-orders Apple has ever taken in a single day and was far higher than we anticipated, resulting in many order and approval system malfunctions. Many customers were turned away or abandoned the process in frustration. We apologize to everyone who encountered difficulties, and hope that they will try again or visit an Apple or carrier store once the iPhone 4 is in stock.

© 2010 Apple Inc. All rights reserved. Apple, the Apple logo, Mac, Mac OS and Macintosh are trademarks of Apple. Other company and product names may be trademarks of their respective owners.