Pre-comenzile iPhone 4 suspendate in SUA

Cu putin timp in urma AT&T, singurul operator care comercializeaza iPhone 4 in SUA, a suspendat procesul de pre-comenzi pentru noul iPhone datorita numarului exagerat de mare de persoane care incercau sa faca o comanda pentru telefon. Serverele Apple si AT&T se chinuiau inca de ieri sa tina pasul cu traficul urias insa astazi se pare ca AT&T a decis sa opreasca sistemul pentru a face unele modificari care sa mentina intregul proces functiona in zilele urmatoare.

Effective close of business on June 15, 2010, the ability to place pre-orders (new activations, upgrades and exchanges) has been temporarily suspended. There is a special team that will be manually working all pre-orders from June 15th that were held in a pending status. Under no circumstances should new pre-orders be attempted in the system.

This suspension impacts Phoenix, Premier, OPUS (COR), and System X (DMDR).

Please stay tuned to future bulletin communications for any updates.

Anumite surse sustin ca in Germania pre-comenzile pentru iPhone 4 au fost de aproape 10 ori mai multe fata de cele pentru iPhone 3GS si asta s-a reflectat asupra procesului de pre-comanda din Germania care a fost la fel de greoi precum cel din SUA. Din pacate nici in Japonia lucrurile nu au stat mai bine, exista informatii care sugereaza ca si acolo a existat un numar foarte mare de pre-comenzi ceea ce a dus la probleme destul de mari cu inregistrarea unei comenzi.

Se pare ca iPhone 4 e un adevarat succes in aproape toate tarile in care este distribuit, exceptie facand Franta unde lucrurile sunt destul de calme, lumea nu pare sa se grabeasca pentru a-si achizitiona noul iPhone 4 si nu exista probleme cu plasarea comenzilor.