Prima Pagina aplicatii Group SMS – trimite mesaje grupurilor de prieteni

Group SMS – trimite mesaje grupurilor de prieteni

Stim cu totii ca desi iPhone-ul este un device extraordinar totusi duce lipsa de anumite functii elementare pe care orice telefon le are, functii pe care Apple le vinde cosumatorilor prin intermediul aplicatiilor din AppStore, sau de aproape un an astfel de aplicatii pot fi achizitionate si prin intermediul Cydia.

Group SMS vine sa acopere lipsa functiei de a trimite SMS unui numar predefinit de persoane, adica veti putea selecta din lista voastra de contacte un anumit numar de persoane carora sa le trimiteti acelasi SMS printr-o simpla atingere de buton. Group SMS va da posibilitatea de a face template-uri cu mesajele voastre, template-uri pe care apoi le puteti folosi atunci cand trimiteti mesajul grupului.

Iata ce features are Group SMS :

 • Selectarea contactelor din Agenda;
 • Posibilitatea de a face liste predefinite de contacte catre care sa trimiteti mesajele;
 • Posibilitatea de a face template-uri cu mesaje pe care sa le folositi ulterior;
 • Aplicatia este compatibila cu iOS 4.0 si tehnologia Retina Display din iPhone 4.

Group SMS a fost trimisa la Apple pentru aprobarea in AppStore asa ca va fi disponibila dupa 21 iunie, detalii despre pret nu exista inca.

 • TheDog

  nu vad legatura dintre aceasta aplicatie si tehnologia Retina Display

 • @TheDog: Well ecranul iPhone 4 are o rezolutie mai mare deci grafica aplicatiilor va trebui refacuta intr-o rezolutie mai mare iar aplicatia asta are grafica facuta pentru rezolutia noului iPhone.

 • Florin

  da eu nu inteleg alt lucru.

  la mine cel putin , cand vreau sa trimit SMS , pot trimite la mai multi o data. Bine .. .ca uneori nu prea merge (in sensul ca selectez 10 contacte sa zic, si ajunge mesajul doar la 8-9 din ei, la 1-2 da eroare de trimitere).

  deci …. in care OS nu se poate trimite sms la grup?

 • vanea

  buna, stiti cumva o aplicatie free prin care s-ar putea crea un grup din contact list pt sms in versiune 3 pentru iphone?