Poze si video facute cu iPhone 4 in Praga

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZzwkddE9D-Y[/youtube]

Clipul de mai sus a fost inregistrat cu camera iPhone 4, cel putin asa sustine acest site din Cehia unde sunt postate cateva poze facute cu camera iPhone 4 dar si cateva imagini cu terminalul insusi. Calitatea clipului este foarte asemanatoare cu cea din clipul prezentat de mine in articolul de ieri asa ca mai mult ca sigur ambele au fost filmate cu camera de 5 megapixeli din iPhone 4.

Pe langa poze si film cel care a testat terminalul a declarat ca dupa o ora de navigare pe internet, jucat, vizionat filme pe YouTube si folosit aplicatia Maps procentajul bateriei telefonului a scazut cu doar 10% si daca lucrurile stau intr-adevar asa atunci avem parte de o imbunatatire semnificativa a autonomiei bateriei exact cum a spus si Steve Jobs la keynote-ul WWDC.

Din pacate problemele cu stocul vor cauza cel mai probabil o amanare a lansarii iPhone 4  in multe tari asa ca nu ne ramane decat sa il privim in filme si poze :

Articolul precedentApple vinde 1.2 milioane iPads lunar
Articolul următorOrange promoveaza iPhone 4
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.