Prima Pagina Apple Apple vinde 1.2 milioane iPads lunar

Apple vinde 1.2 milioane iPads lunar

Dupa numeroasele probleme inregistrate de Apple in lunile trecute cu stocul pentru tableta iPad iata ca in sfarsit compania a reusit sa urce productia la un nivel care sa satisfaca toate pietele pe care tableta iPad se vine iar unele surse afirma ca in momentul de fata Apple produce nu mai putin de 1.2 milioane iPads lunar.

Productia de tablete iPad a crescut constant din luna februarie cand Apple producea aproximativ 300.000 unitati pe luna la 470.000 unitati in martie, 700.000 unitati in aprilie si 8-900.000 unitati in luna iunie. Avand in vedere cererea foarte mare Apple a fost nevoita sa caute un al doilea furnizor pentru ecranul de 9.7 inch din iPad asa ca Samsung este cel de-al doilea producator de ecrane pentru iPad.

Desi acum Apple produce 1.2 milioane de tablete lunar, compania doreste sa dubleze productia deoarece estimeaza ca in preajma sarbatorilor vanzarile vor creste si desigur ca magazinele Apple trebuie sa fie pline cu “magicul” produs.

Sincer sa fiu as fi preferat sa mareasca productia iPhone 4 deoarece in momentul de fata acolo au cele mai mari probleme si cele mai mari vanzari, au reusit sa vanda intr-o zi jumatate din totalul tabletelor iPad vandute intr-o luna si asta ar trebui sa le dea de gandit si sa ii faca sa isi regandeasca prioritatile.

 • adyitalianu

  mda. si eu as vrea sa mareasca productia de iphone 4. dar americanii sunt cam greu de influentat in privinta asta. vreau cat mai repede sa pun mana pe un iphone 4 si apoi sa-mi iau o folie ishield ptr iphone 4 😀

 • bogdans22

  ce porcarie mi se pare mie acest ipad… nu inteleg cum pot unii sa iubeasca atat de mult acest idevice

  in schimb, iphone 4 este de-a dreptul EXTRAORDINAR 8->

 • DPiPad

  N-ai pus mana nici pe unul nici pe celalalt dar iti dai cu parerea inchipuit…

 • cata

  @bogdans22: daca te-ai juca 5 min cu ea ai fi de alta parere.salut