Prima Pagina Apple Apple ar putea vinde intre 2 si 3 milioane iPhone 4 la...

Apple ar putea vinde intre 2 si 3 milioane iPhone 4 la sfarsitul saptamanii viitoare

Conform CNN Apple ar putea vinde intre 2 si 3 milioane terminale iPhone 4 in wee-endul viitor cand noul terminal va fi disponibil la vanzare in 5 tari de pe intreg globul. Estimarile se bazeaza in primul rand pe cele 600.000 pre-comenzi facute intr-o zi si jumatate de la deschiderea pre-comenzilor dar si pe faptul ca foarte multi posesori de iPhone 3G vor alege sa isi upgradeze vechiul telefon cu noul iPhone 4.

Avand in vedere faptul ca pana pe 24 iunie Apple ar putea avea inregistrate aproape 2 milioane de pre-comenzi pentru iPhone 4 cifrele de mai sus sunt tangibile si eu unul consider ca Apple le va atinge dar nu cred ca le va depasi. Problema cea mai mare in momentul de fata este stocul extrem de “subtire” care ameninta amanarea lansarii iPhone 4 in cele 22 de tari unde ar fi trebuit sa apara incepand din luna iulie, insa eu sper ca Apple sa isi puna furnizorii la treaba si sa faca destule produse pentru toata lumea.

Anul trecut Apple a vandut 1 milione de terminale iPhone 3GS in week-endul de dupa lansare, credeti va vinde anul acesta de 3 ori mai multe?

 • Mihai B.

  In Romania o sa fie posibil oare sa schimbi 3GS pe 4 la Orange? In alte tari ce pret are acest schimb?

 • @Mihai B.: La Orange exista serviciul buy back insa pretul este "de ras" asa ca nu merita. In SUA depinde de abonament pretul, parca minim era 200$.

 • Pingback: Tweets that mention Apple ar putea vinde intre 2 si 3 milioane iPhone 4 la sfarsitul saptamanii viitoare | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • the1

  La orange nu exista optiunea de upgrade de la un model de iPhone la altul, prin prelungirea unui abonament si plata unei diferente. Serviciul buy back, pe langa preturile ridicol de mici, iti ofera posibilitatea sa iei un alt iPhone la pret normal sau subventionat cu un nou abonament, complet nou, pret din care se va scadea suma pe care ti-o ofera ei pe terminalul curent.

 • robert

  gresit, orange are buyback (dar iti ofera un pret de nimic pe device-ul tau) si da poti lua iphone prin prelungirea abonamentului, eu am luat 5 buc, dintre care 2 3gs cand au aparut, deci nu dezinformati