Apple ar putea vinde intre 2 si 3 milioane iPhone 4 la sfarsitul saptamanii viitoare

Conform CNN Apple ar putea vinde intre 2 si 3 milioane terminale iPhone 4 in wee-endul viitor cand noul terminal va fi disponibil la vanzare in 5 tari de pe intreg globul. Estimarile se bazeaza in primul rand pe cele 600.000 pre-comenzi facute intr-o zi si jumatate de la deschiderea pre-comenzilor dar si pe faptul ca foarte multi posesori de iPhone 3G vor alege sa isi upgradeze vechiul telefon cu noul iPhone 4.

Avand in vedere faptul ca pana pe 24 iunie Apple ar putea avea inregistrate aproape 2 milioane de pre-comenzi pentru iPhone 4 cifrele de mai sus sunt tangibile si eu unul consider ca Apple le va atinge dar nu cred ca le va depasi. Problema cea mai mare in momentul de fata este stocul extrem de “subtire” care ameninta amanarea lansarii iPhone 4 in cele 22 de tari unde ar fi trebuit sa apara incepand din luna iulie, insa eu sper ca Apple sa isi puna furnizorii la treaba si sa faca destule produse pentru toata lumea.

Anul trecut Apple a vandut 1 milione de terminale iPhone 3GS in week-endul de dupa lansare, credeti va vinde anul acesta de 3 ori mai multe?