iOS 4.0 jailbreak/unlock ready?

Noul iOS 4.0 final(8A293) are exact acelasi baseband ca si iOS 4.0 GM deci probabil are aceleasi vulnerabilitati care vor putea fi folosite pentru a face o solutie de decodare pentru toata lumea, iar daca teoria aceasta e corecta atunci sigur e corecta si urmatoarea : acelasi firmware = aceeasi solutie de jailbreak care exista deja de mai bine de 2 saptamani.

So tot ce trebuie acum sa facem este sa asteptam sa vedem ce spune MuscleNerd si ceilalti membri avizati insa la o prima vedere totul pare identic cu versiunea GM.

10 COMENTARII

  1. numai vesti bune ne dai. totusi vreo sursa de unde sa ne luam si noi iphone 4 nu am gasit. am vazut pe okazii la 700-800 euro cu livrare cam pe 10 iulie.

  2. numai vesti bune ne dai. totusi vreo sursa de unde sa ne luam si noi iphone 4 nu am gasit. am vazut pe okazii la 700-800 euro cu livrare cam pe 10 iulie. e scump totusi

  3. Am incercat sa fac update insa mi-a dat o eroare "the iphone couldn't be restored.an unknown error 13.stie cineva dc imi da eroarea asta?

  4. Scurt si la obiect: pentyru Iphone 3G 16GB cu baseband 05.12.01 firmware 3.1.3. ce imi recomandati sa fac pentru a-l putea utiliza ca si telefon (gsm) si nu doar pentru a sta praful pe el!?Sa fac update la 4.0 si apoi cu redsn0w 0.9.5b5,sau sa astept o solutie concreta si sigura de unlock si jailbreak??? Multumesc si doresc un raspuns tot scurt si la obiect!O seara excelenta tuturor!