Jailbreak iOS 4.0 final pe iPhone 3G/iPod Touch 2G

Se pare ca iOS 4.0 final poate fi jailbroken pe iPod Touch 2G cu redsn0w 0.9.5 beta 5-2 pe care il gasiti aici! Desi puteti face jailbreak nu puteti inca face decodare si oricum aceasta versiune a redsn0w este inca in versiunea beta deci nu e 100% bug free insa daca nu aveti nevoie de decodare si aveti un iPhone 3G sau un iPod Touch 2G atunci puteti incerca sa treceti la iOS 4.0 si sa faceti jailbreak.

Acest tutorial este inca experimental asa ca il testati pe propria raspundere! Nu e 100% sigur ca metoda va functiona corect sau ca nu va strica telefonul vostru!

Iata cum puteti face jailbreak pe iOS 4.0 :

Pasul 1

Downloadati redsn0w 0.9.5 beta 5-2 de aici :

[download id=”51,52″]

Pasul 2

Downloadati firmware 4.0 GM de pe Google, doar cu el puteti face jailbreak!

Pasul 3

Deschideti redsn0w si apasati browse apoi deschideti firmware-ul downloadat. ATENTIE!! firmware-ul sa aiba extensia .ipsw.

Pasul 4

Apasati next si bifati optiunile dorite de acolo, inclusiv cele pentru activarea multitasking, wallpapers.

Pasul 5

Fiti atenti daca redsn0w va cere sa introduceti telefonul in DFU  mode si introduceti telefonul in DFU Mode folosind tutorialul de aici, apoi apasati next din nou.

Dupa terminarea procesului ar trebui sa aveti un telefon gata jailbroken.

Articolul precedentiOS 4.0 jailbreak/unlock ready?
Articolul următorCe trebuie sa stiti despre iOS 4.0, informatii de la Dev Team despre decodare!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.